بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند

تلفات زلزله افغانستان به ۲۰۰ تن رسید

تلفات زلزله افغانستان به ۲۰۰ تن رسید برخی رسانه‌ها به نقل از مقامات افغانستان اعلام کردند که در پی وقوع زلزله در مناطق شمال‌غربی این کشور تاکنون دست‌کم ۱۸۰ نفر جان باختند و صدها نفر نیز زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از رئیس بیمارستان ولایت هرات اعلام کرد که آمارها نشان می‌دهد که در دو زلزله قدرتمند دیروز شنبه تاکنون دست‌کم ۱۸۰ نفر جان باختند و نزدیک به ۶۰۰ نفر نیز مجروح شدند.

 

به گفته این مقام افغانستانی عملیات امدادونجات برای یافتن افراد گرفتار در زیر آوار ادامه دارد و احتمال افزایش کشته‌های این حادثه نیز زیاد است.

 

«موسی اشعری»، رئیس مدیریت حوادث طبیعی ولایت هرات افغانستان اما اعلام کرده که تاکنون ۱۲۰ نفر در این زلزله جان باختند و بیش از ۱۰۰۰ نفر از جمله زنان، کودکان و سالمندان مجروح شدند.

 

وی همچنین اعلام کرد که اداره طالبان به دلیل احتمال وقوع پس‌لرزه‌های بیشتر وضعیت فوق العاده اعلام کرده و ده‌ها روستا در ولسوالی (شهرستان) «زنده جان»به طور کامل ویران شده‌اند و ۶۰۰ زخمی نیز از زیر آوار بیرون کشیده شد.

 

بنابرگزارش سازمان زمین‌شناسی آمریکا، قدرت این دو زلزله ۶.۲ ریشتر بوده و مرکز زمین‌لرزه در حدود ۲۵ مایلی شمال‌غربی شهر هرات در نزدیکی مناطق مرزی ایران قرار داشت و حداقل هفت پس‌لرزه به دنبال این دو زلزله رخ داد؛ فاصله دو زلزله کمتر از دو ساعت بود.

 

دیروز رسانه‌های محلی افغانستان از وقوع دو زلزله در مناطق غربی این کشور از جمله ولایت‌های هرات، بادغیس و فراه خبر دادند. بر اساس گزارش‌ها، این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده و در ترکمنستان و ازبکستان نیز احساس شده است.

 

رسانه‌های داخلی ایران نیز اعلام کردند این زمین‌لرزه در شهر مشهد نیز احساس شده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار