کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حزب‌الله دو پهپاد سقوط کرده اسرائیلی را به ارتش لبنان تحویل داد

حزب‌الله لبنان دو پهپاد رژیم صهیونیستی را که هفته پیش در بیروت سقوط کرده بودند به ارتش لبنان تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 30
کد خبر: ۲۰۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حزب‌الله لبنان دو پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی که شنبه هفته پیش در ضاحیه جنوبی بیروت سقوط کرد را به اطلاعات ارتش لبنان تحویل داد.

 

یک منبع به شبکه خبری المنار گفت که تحقیق و بررسی‌ها به صورت جداگانه توسط حزب‌الله و اطلاعات ارتش لبنان بر روی این پهپادها انجام شده که همکاری میان دو بخش در این زمینه را نشان می‌دهد.

 

بر اساس گفته منابع، این تحقیقات هرگونه احتمال به پرواز در آمدن این دو پهپاد از مناطق لبنانی را رد کرده و بر این فرضیه تاکید دارد که این پهپادها از روی قایق‌های اسرائیلی و در سواحل لبنان به پرواز در آمده‌اند.

 

بامداد یکشنبه گذشته (سوم شهریورماه) بود که دو پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی همزمان با نقض حریم هوایی لبنان و با هدف بمباران مواضع حزب‌الله، به جنوب بیروت تجاوز و حمله کردند

 

پس از آن، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی خود در سالگرد آزادسازی «جرود عرسال» تهدید کرد که رژیم صهیونیستی پاسخ این اقدام خود را خواهد دید.

از سوی دیگر چهارشنبه گذشته ارتش لبنان اقدام به شلیک به سوی سه پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در مرزهای خود کرد.

 

امروز نیز «سعد الحریری» نخست وزیر لبنان در تماس تلفنی با «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل به اقدام رژیم صهیونیستی در نقض حریم هوایی لبنان هشدار داد و مسئولیت عواقب این اقدامات را متوجه تل‌آویو دانست.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر