اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی کاهش یافت

بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در پایان سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش همراه بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارش بانک مرکزی از آمارهای پولی و بانکی کشور، در پایان سه ماهه نخست سال جاری بدهی بانک‌ها به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به خرداد ماه سال گذشته ۳.۷ درصد کاهش داشته است.

 

بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در پایان خرداد ماه سال گذشته بیش از ۱۳۹ هزار میلیارد تومان بود که در اسفند ماه این رقم به ۱۳۸ هزار میلیارد تومان رسید و بنابراین حجم بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری نسبت به اسفند سال گذشته نیز ۲.۶ درصد کاهش داشته است.

 

این در حالی است که بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی در همین مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۶۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

 

بخش دولتی در خرداد ماه سال گذشته بیش از ۶۱ هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی داشته که رقم این بدهی به بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری به حدود ۱۰۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.

 

رقم بدهی دولت به بانک مرکزی در اسفندماه سال گذشته نیز ۹۵ هزار میلیارد تومان بود که نشان می‌دهد این بدهی در سال جاری نسبت به اسفند سال گذشته ۵.۴ درصد رشد داشته است.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر