عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

بورل: قطع آب، غذا و برقِ غزه نقض قوانین بین‌المللی است

بورل: قطع آب، غذا و برقِ غزه نقض قوانین بین‌المللی است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که قطع آب، برق و غذا علیه نوار غزه نقض قوانین بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۰۲
به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از پایان نشست وزرای خارجه این سازمان درباره مساله فلسطین در جمع خبر نگاران، رژیم صهیونیستی را به نقض قوانین بین المللی متهم کرد.
 
براساس گزارش رمیکس نیوز، بورل گفت: اسرائیل با قطع آب، برق و غذا علیه نوار غزه در حال نقض قوانین بین المللی است.
 
وی همچنین تاکید کرد که بیشتر اعضای اتحادیه اروپا طرح تعلیق کمکهای مالی این اتحادیه به تشکیلات خودگردان فلسطینی را رد کرده‌اند. بورل در این زمینه گفت: فقط دو یا سه عضو اتحادیه اروپا تمایل به تعلیق کمکهای اتحادیه به فلسطین را داشتند. بنابراین تنها بازنگری در کمکها مورد نیاز است نه تعلیق کامل کمکهای مالی.
 
وی در عین حال تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید سرعت کمکهای بشردوستانه برای این تراژدی را افزایش دهد.
 
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از این نشست نیز گفته بود که این اتحادیه با حصر کامل غزه مخالف است.
 
منابع خبری شامگاه دوشنبه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی به طور کامل آب فلسطینیان در نوار غزه را قطع کرده است. «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از دستور خود برای محاصره کامل منطقه غزه خبر داده و گفته طبق دستور او نباید هیچ آب و برق و سوختی وارد این منطقه شود.
 
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه اظهارات خود گفت: بعضی از پاسخهای اسرائیل به اقدامات حماس، نقض قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود زیرا حملات فزاینده اسرائیل منجر به مرگ صدها غیرنظامی از جمله کودکان می‌شود.
 
وی در عین حال باز هم از حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود تاکید کرد اما گفت که این دفاع باید براساس قوانین بین‌المللی باشد!
 
منابع رسانه‌ای بین‌المللی امروز چهارشنبه از نوار غزه خبر داده اند که سوخت مورد نیاز تنها نیروگاه تامین برق این منطقه در محاصره فلسطینی، در حال به پایان رسیدن است.
 
هشدار درباره رو به اتمام بودن سوخت تنها نیروگاه تامین برق نوار غزه در حالی مطرح شده که به دنبال عملیات «طوفان الاقصی»، حملات شدید هوایی و بمباران‌های این منطقه تحت محاصره فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی ادامه دارد.
 
مقام‌های رژیم صهیونیستی در راستای تشدید همه جانبه فشارها علیه فلسطینیان اعلام کردند که این رژیم مرز «رفح» را کاملا بسته است و دیگر اجازه ورود کاروان امدادهای غذایی و بشردوستانه به غزه را نمی‌دهد.
 
این شرایط نوار غزه و غیرنظامیان آن را در آستانه یک تراژدی انسانی قرار داده است.
 
پایان پیام/م
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار