بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

افزایش تعداد شهدای فلسطینی در غزه به ۳۰۰۰ نفر

افزایش تعداد شهدای فلسطینی در غزه به ۳۰۰۰ نفر وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطنی از آغاز حملات رژیم صهیونیستی تاکنون به ۳۰۰۰ نفر افزایش یافته است. بیش از ۷۰۰ کودک نیز زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز شنبه خبر داد که تعداد شهدای حملات هوایی رژیم اشغالگر قدس به ۳۰۰۰ هزار نفر افزایش یافته است؛ تاکنون بیش از ۷۰۰ کودک نیز زخمی شده‌اند.

در همین راستا، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل با انتشار گزارشی اعلام کرد که حملات هوایی اسرائیل به غزه منجر به نابودی کامل دست‌کم ۱۰۰۰ خانه در این منطقه شده است.

وبگاه القاهرة الاخباریه نوشت: «در گزارش کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل همچنین آمده است که در پی حملات اسرائیل به منطقه غزه دست‌کم ۵۶۰ واحد مسکونی دیگر به طوری تخریب شده که دیگر قابلیت سکونت نداشته و همچنین ۱۲ هزار ۶۰۰ واحد مسکونی دیگر در اثر این حملات به طور جزئی آسیب دیده‌اند.

در مقابل نیز به گزارش رسانه‌های عبری روز جمعه ۱۳ اکتبر، از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش حماس علیه اشغالگران تاکنون، تعداد تلفات صهیونیست‌ها به ۱۵۰۰ صهیونیست کشته و ۳۴۰۰ شهرک‌نشین دیگر هم زخمی شده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی از ساعات اولیه بامداد امروز بمباران مناطق مسکونی در نوار غزه را شدت بخشیده و یک نسل‌کشی و کشتار جمعی به تمام معنا را به راه انداخته است.

طی ساعات اخیر ده‌ها فلسطینی در حملات به مناطق مسکونی شهید شدند و ده‌ها خانه و واحد مسکونی تخریب و با خاک یکسان شده است. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار