عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است

گزارش پرستاران غزه از وضعیت فاجعه‌بار بیمارستان‌ها

رئیس اتحادیه پرستاران غزه در گفت‌وگو با شبکه »المیادین» ضمن تاکید بر ناکافی بودن سوخت بیمارستان‌ها و اتمام آن در ساعات آینده، هشدار داد: بیمارستان‌ها تعطیل، و وضعیت بخش سلامت با افزایش تعداد شهدا و مجروحان فاجعه‌بار خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «خلیل الدقران»، رئیس اتحادیه پرستاران و سرپرست بیمارستان «شهدای الاقصی» در نوار غزه، امروز یکشنبه، ۱۵ اکتبر نسبت به فروپاشی بخش‌های بهداشتی و درمانی در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی به ساکنان غزه هشدار داد.

 

الدقران در گفت‌وگو با شبکه «المیادین» گفت: «مقدار سوخت موجود در بیمارستان‌های غزه برای ساعات محدودی کافی است».

 

وی هشدار داد که بیمارستان‌ها در نتیجه کمبود سوخت تعطیل خواهند شد و این نشان‌دهنده فاجعه بار شدن وضعیت سلامت در غزه خواهد بود.

 

الدقران در ادامه خاطرنشان کرد: تمام نوار غزه توسط نیروهای اشغالگر بمباران می‌شود و تعداد شهدا و مجروحان بیش از ظرفیت بیمارستان‌هاست.

 

این پزشک فلسطینی از جامعه بین‌المللی خواست تا بر اشغالگران فشار بیاورند و کریدورهای بشردوستانه را برای انتقال موارد حیاتی و ارسال فوری کمک‌ها باز کنند.

 

وی تاکید کرد: تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه منجر به شهادت حدود ۱۵ شهید و مجروح شدن بیش از ۴۰ پرستاران، پزشکان و خدمه آمبولانس در نتیجه هدف قرار دادن آن‌ها شده است.

 

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز به نوبه خود گفته بود: ۷۰ درصد از جمعیت مناطق غزه و شمال آن به دلیل تجاوزات رژیم صهیونیستی،توقف خدمات آنروا و تخلیه مراکز آن از خدمات بهداشتی محروم هستند.

 

وزارت بهداشت نوار غزه، صبح امروز، از افزایش شمار شهدای فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی خبر داده و اعلام کرد: شمار شهدای فلسطینی به ۲۳۲۹ و تعداد مجروحان آن هم به ۹۰۲۴ نفرا افزایش یافته است که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند./ فارس

ارسال نظر