تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

تاسیس داروخانه سنتی در سلامتکده‌ها

تاسیس داروخانه سنتی در سلامتکده‌ها رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به بازار بزرگ مکمل و پاسخگوی تولید داخل به نیاز کشور، در عین حال از تسهیل شرایط تاسیس داروخانه‌های طب سنتی و طبیعی در سلامتکده‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حیدر محمدی معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در اولین همایش سراسری مدیران فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور گفت: بازار مکمل در کشور بازار بزرگی است و تولید داخل پاسخگوی نیاز کشور است و طی چند سال اخیر واردات مکمل به صفر رسیده است.

وی گفت: فراورده‌های طبیعی و سنتی ظرفیت‌های فراوانی دارد که البته بازار آن در اندازه‌ای که مد نظرمان است، بزرگ نیست و باید در حوزه فرهنگ‌سازی استفاده از این فرآورده‌ها اقداماتی انجام شود.

محمدی ادامه داد: در دولت سیزدهم در کمیسیون ماده ۲۰ مصوب شد داروخانه‌های طب سنتی و طبیعی با شرایط تسهیل شده و ویژه در سلامتکده‌ها تاسیس شوند.

رییس سازمان غذا و دارو افزود: در حوزه شیرخشک بیشترین حجم نیاز داخل با تولید در کشور رفع می‌شود و تنها بخش کوچکی از شیرخشک‌های رژیمی، متابولیک و یا ماده اولیه که تولید آن برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی ندارد، وارداتی است.

محمدی گفت: مردم به تضمین سازمان غذا و دارو روی سلامت محصولات غذایی، دارویی و مکمل اطمینان دارند؛ بنابراین نظارت‌های پسینی باید با جدیت بیشتری دنبال شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار