تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

تصمیم رژیم صهیونیستی برای بمباران غزه با بمب‌های ویرانگر «JDAM»

تصمیم رژیم صهیونیستی برای بمباران غزه با بمب‌های ویرانگر «JDAM» یک روزنامه‌نگار آمریکایی خبر داد که رژیم صهیونیستی قصد دارد قبل از حمله زمینی، غزه را با بمب‌های ویرانگر «JDAM» بمباران کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، سیمور هرش، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی امروز یکشنبه گزارش داد که اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای حمله به غزه با استفاده از بمب‌های هدایت ماهواره‌ای (JDAM) است که منجر به نابودی کامل این شهر می‌شود.

 

طبق گزارش اسپوتنیک، این خبرنگار آمریکایی توضیح داد که رژیم اسرائیل قصد دارد این حمله را امروز یکشنبه یا فردا دوشنبه آغاز کند.

 

هرش اضافه کرد: همانطور که یک منبع آگاه به من گفت، برنامه ریزان جنگ کنونی اسرائیل متقاعد شده اند که نسخه ارتقا یافته JDAM با کلاهک‌های بزرگتر قبل از منفجر شدن به عمق کافی در زمین نفوذ می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه با انفجار بمب جدام و موج صوتی ناشی از آن، هر کسی در فاصله نیم مایلی از انفجار قرار داشته باشد، کشته خواهد شد، افزود: عمق مورد انتظار برای نفوذ بمب‌های جدام به داخل زمین بین ۳۰ تا ۵۰ متر است.

 

هرش به نقل از منبع ناشناس فاش کرد که بسته به عملیاتی شدن تخلیه اجباری اهالی شمال غزه، احتمالا این حمله امروز یا فردا آغاز خواهد شد.

 

این روزنامه نگار آمریکایی خاطرنشان کرد که تهاجم زمینی اسرائیل پس از بمباران با بمب‌های جدام صورت خواهد گرفت./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار