تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم

جریمه سنگین ایکس به‌دلیل سوءعملکرد در محافظت از کودکان

استرالیا پلتفرم ایکس(توییتر سابق) را به دلیل نقاط ضعف این پلتفرم در مقابله با کودک آزاری، 386هزار دلار جریمه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، رگولاتور استرالیا پلتفرم شبکه اجتماعی ایلان ماسک را به دلیل عدم همکاری با تحقیقات در مورد اقدامات ضد کودک آزاری، 386هزار دلار جریمه کرد.

 

کمیسیون ایمنی الکترونیک که ایکس(توییتر سابق) را جریمه کرده، گفت که این پلتفرم در پاسخ به سوالاتی از جمله مدت زمان پاسخگویی به گزارش‌های مربوط به کودک آزاری و روش‌هایی که برای شناسایی آن استفاده می‌کند، کوتاهی کرده است.

 

اگرچه این جریمه در مقایسه با 44 میلیارد دلاری که ماسک در اکتبر 2022 (آبان-آذر 1401) برای خرید توییتر پرداخت کرد، اندک است، اما این جریمه برای شرکتی که شاهد کاهش مداوم درآمد بوده آزار دهنده. ایکس برای کاهش هزینه ها تیم اعتدال محتوا را اخراج کرده که همین امر برایش مشکلاتی را ایجاد کرده است.

 

اخیراً اتحادیه اروپا اعلام کرد که به دلیل نقض احتمالی قوانین جدید فناوری خود در حال بررسی ایکس است. ایکس دفتر استرالیایی خود را پس از مالکیت ماسک تعطیل کرد، بنابراین هیچ نماینده محلی برای پاسخگویی در آنجا وجود نداشت.

 

بر اساس قوانین استرالیا که در سال 2021 اجرایی شد، تنظیم کننده می تواند شرکت های اینترنتی را مجبور به ارائه اطلاعات در مورد اقدامات ایمنی آنلاین خود کند در غیر این صورت با جریمه مواجه می شوند. اگر ایکس از پرداخت جریمه امتناع کند، تنظیم کننده می تواند شرکت را به دادگاه بکشاند.

 

ماسک پس از خصوصی کردن شرکت، در پستی گفت که حذف استثمار کودکان اولویت اول او است.

 

ایکس به این رگولاتور گفته است که پس از اینکه ماسک شرکت را خصوصی کرد، شناسایی پیشگیرانه موارد کودک آزاری در پست های عمومی کاهش یافت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار