جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تأکید امیرعبداللهیان بر ضرورت ارسال کمک‌های فوری انسانی به غزه

تأکید امیرعبداللهیان بر ضرورت ارسال کمک‌های فوری انسانی به غزه وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با همتای مالزیایی بر ضرورت گشودن کریدور برای ارسال کمک‌های فوری انسانی به مردم غزه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌ها در پی تحولات اخیر در فلسطین و جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه امروز (دوشنبه) ۲۴ مهر ماه با «زمبری عبدالقادر» وزیر امور خارجه مالزی درباره آخرین تحولات فلسطین تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

وزیر امور خارجه پیش از این با اشاره به گفت‌وگوهای تلفنی با وزرای خارجه مالزی، پاکستان و تونس درباره تحولات جاری در فلسطین گفته بود که زمان برای راه‌حل‌های سیاسی رو به پایان است و گسترش احتمالی جنگ در دیگر جبهه‌ها به مرحله اجتناب‌ناپذیر نزدیک می‌شود.

 

وزیر امورخارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی امروزش با همتای مالزیایی با اشاره به وخامت اوضاع انسانی در غزه عنوان کرد: تداوم جنایات جنگی علیه غیرنظامیان و نسل کشی توسط رژیم صهیونیستی حد و مرزی ندارد و این رژیم بیمارستان کودکان غزه را با بمب‌های فسفری ویران و کودکان بستری در بیمارستان را قتل عام کرده است.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به حضورش در نشست شورای اجرایی سازمان همکاری اسلامی که قرار است چهارشنبه در جده درباره فلسطین برگزار شود، گفت: در حال حاضر مهم‌ترین موضوع توقف جنایات جنگی علیه غیرنظامیان در غزه و پایان دادن به محاصره انسانی است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین به تلاش‌ها و رایزنی‌های انجام شده با دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس صلیب سرخ جهانی به وخامت اوضاع انسانی در غزه پرداخت و بر ضرورت گشودن کریدور برای ارسال کمک‌های فوری انسانی به غزه تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه ایران در این مدت با وزرای خارجه روسیه، چین، قطر، عمان،‌ امارات عربی متحده،‌ عراق، کویت، مجارستان، جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، سرپرست وزارت خارجه افغانستان، دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، رئیس صلیب سرخ جهانی و تلفنی گفت‌وگو کرد. از سوی دیگر آیت‌الله رئیسی هم با مقامات عالیرتبه برخی از کشورها در خصوص اوضاع فلسطین به رایزنی پرداخت.

 

* محکومیت کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان

«زمبری عبدالقادر» وزیر امور خارجه مالزی نیز در این تماس تلفنی کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان را محکوم کرد.

 

وی ضمن تشکر از مواضع جمهوری اسلامی ایران، بر ضرورت همکاری با سایر کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی تأکید و آمادگی خود را برای حضور در این نشست اعلام کرد.

 

زمبری عبدالقادر همچنین گفت: ضروری است مسیر‌های تامین کمک‌های انسان دوستانه از جمله آب، برق، دارو و غذا به غزه باز باشد.

 

وزیر امور خارجه ایران همچنین امروز در رایزنی با همتای تونسی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران به تلاش‌ها برای رفع محاصره غزه و ارسال کمک‌ها از مسیر مصر ادامه می‌دهد.حسین امیرعبداللهیان پیش از این در گفت‌‌وگوی تلفنی با «سامح الشکری» وزیر خارجه مصر آمادگی هلال احمر ایران برای ارسال کمک‌های انساندوستانه و آب و غذا به مردم غزه را اعلام کرده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار