نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

دانش‌آموزان و معلمان درباره اشکالات کتاب‌های درسی نظر دهند

دانش‌آموزان و معلمان درباره اشکالات کتاب‌های درسی نظر دهند رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: دانش‌آموزان و معلمان از طریق سامانه نظرسنجی می‌توانند نظرات، پیشنهادات و اشکالات احتمالی کتاب‌های درسی را ثبت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۹۰۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در ویژه برنامه گفتگو در شبکه ملی دانش‌آموزی شاد، اظهار کرد: فرایند تولید کتاب بسیار زمان‌بر و پیچیده است و هر کتاب درسی که برای بار اول آماده و چاپ می‌شود پس از گرفتن تأییدات لازم در شورا‌های تخصصی با حضور صاحب‌نظران به صورت آزمایشی یک تا ۲ سال در تعداد محدودی از مدارس منتخب کشور تدریس می‌شود و پس از این مدت و گرفتن بازخورد از معلمان و دانش‌آموزان در خصوص محتوا، متن و حجم کتاب، اصلاحات احتمالی انجام و چاپ نهایی می‌شود.

وی با بیان اینکه این روند برای تمامی۹۹۰ عنوان کتاب درسی صورت می‌پذیرد، افزود: دانش‌آموزان و همکاران ما در مدارس می‌توانند از طریق سامانه نظرسنجی به آدرس www.nazar.roshd.ir وارد شده و پایه و کتاب درسی مورد نظر خود را انتخاب و نظرات پیشنهادات و ایرادات احتمالی که به نظر می‌رسد را ثبت کنند؛ این نظرات در شورا‌های تخصصی بررسی شده و تا جایی که امکان‌پذیر باشد در کتاب‌های درسی اعمال خواهند شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطیفی ادامه داد: منابع آموزشی که در سازمان پژوهش علاوه بر کتاب‌های درسی، شامل ۳۰ عنوان مجله رشد، تولیدات چند رسانه‌ای، فیلم، صوت و ... تولید می‌شوند با هدف کمک به یادگیری مهارت‌ها و شایستگی‌هایی است که دانش‌آموزان باید در مدت تحصیل خود، آن‌ها را بیاموزند.

وی عنوان کرد: یکی از دو مأموریت مهم سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، برنامه‌ریزی‌های بلند مدت و هدفمند برای تدوین یک نظام و طرحواره که شامل مجموعه شایستگی‌های مورد نیاز دانش‌آموزان است که با توجه به اهمیت این موضوع، در حال تکمیل شدن است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: دیگر مأموریت سازمان تولید، توزیع و چاپ کتاب‌های درسی است. در سال تحصیلی جدید بیش از ۱۵۰ میلیون جلد کتاب چاپ سپاری شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
زهرا عیسی پره
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
0
0
سلام لطفا کتاب های دوره ی ابتدایی باید سبک تر تهیه شود چون کیف آنها واقعااا سنگین وحمل آن براشون سخت هست به نظر من کتابهاشون باید جداگانه وبصورت نوبت اول ودوم باشد یعنی هر کتاب به دوقسمت تقسیم شود نوبت اول ونوبت دوم وحجم آنها کمتر وتعداد کتابها بیشتر وسبکتر میشود ویا کتابهاشون توی کلاس بمونه که هر روز نخوان ببرن وبیارن
پرطرفدارترین اخبار