دانش‌آموزان و معلمان درباره اشکالات کتاب‌های درسی نظر دهند-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

دانش‌آموزان و معلمان درباره اشکالات کتاب‌های درسی نظر دهند

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: دانش‌آموزان و معلمان از طریق سامانه نظرسنجی می‌توانند نظرات، پیشنهادات و اشکالات احتمالی کتاب‌های درسی را ثبت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۹۰۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در ویژه برنامه گفتگو در شبکه ملی دانش‌آموزی شاد، اظهار کرد: فرایند تولید کتاب بسیار زمان‌بر و پیچیده است و هر کتاب درسی که برای بار اول آماده و چاپ می‌شود پس از گرفتن تأییدات لازم در شورا‌های تخصصی با حضور صاحب‌نظران به صورت آزمایشی یک تا ۲ سال در تعداد محدودی از مدارس منتخب کشور تدریس می‌شود و پس از این مدت و گرفتن بازخورد از معلمان و دانش‌آموزان در خصوص محتوا، متن و حجم کتاب، اصلاحات احتمالی انجام و چاپ نهایی می‌شود.

وی با بیان اینکه این روند برای تمامی۹۹۰ عنوان کتاب درسی صورت می‌پذیرد، افزود: دانش‌آموزان و همکاران ما در مدارس می‌توانند از طریق سامانه نظرسنجی به آدرس www.nazar.roshd.ir وارد شده و پایه و کتاب درسی مورد نظر خود را انتخاب و نظرات پیشنهادات و ایرادات احتمالی که به نظر می‌رسد را ثبت کنند؛ این نظرات در شورا‌های تخصصی بررسی شده و تا جایی که امکان‌پذیر باشد در کتاب‌های درسی اعمال خواهند شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطیفی ادامه داد: منابع آموزشی که در سازمان پژوهش علاوه بر کتاب‌های درسی، شامل ۳۰ عنوان مجله رشد، تولیدات چند رسانه‌ای، فیلم، صوت و ... تولید می‌شوند با هدف کمک به یادگیری مهارت‌ها و شایستگی‌هایی است که دانش‌آموزان باید در مدت تحصیل خود، آن‌ها را بیاموزند.

وی عنوان کرد: یکی از دو مأموریت مهم سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، برنامه‌ریزی‌های بلند مدت و هدفمند برای تدوین یک نظام و طرحواره که شامل مجموعه شایستگی‌های مورد نیاز دانش‌آموزان است که با توجه به اهمیت این موضوع، در حال تکمیل شدن است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: دیگر مأموریت سازمان تولید، توزیع و چاپ کتاب‌های درسی است. در سال تحصیلی جدید بیش از ۱۵۰ میلیون جلد کتاب چاپ سپاری شده است. / فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهرا عیسی پره
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
0
0
سلام لطفا کتاب های دوره ی ابتدایی باید سبک تر تهیه شود چون کیف آنها واقعااا سنگین وحمل آن براشون سخت هست به نظر من کتابهاشون باید جداگانه وبصورت نوبت اول ودوم باشد یعنی هر کتاب به دوقسمت تقسیم شود نوبت اول ونوبت دوم وحجم آنها کمتر وتعداد کتابها بیشتر وسبکتر میشود ویا کتابهاشون توی کلاس بمونه که هر روز نخوان ببرن وبیارن
آخرین اخبار