رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کنعانی: صهیونیست‌ها هیچ سناریویی را بعید ندانند

کنعانی: صهیونیست‌ها هیچ سناریویی را بعید ندانند ناصر کنعانی تاکید کرد دست‌های مقاومت باز است و صهیونیست‌ها هیچ سناریویی را بعید ندانند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز (سه‌شنبه، ۱۷ اکتبر)، در گفت‌‌وگو با شبکه لبنانی «المیادین» درباره تحولات جاری در نوار غزه و حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها سخن گفت.

 

وی تصریح کرد: «ما شاهد جنگی نابرابر علیه مردم فلسطین در غزه هستیم و این اقدام همراه با جنایات بسیاری است. ما شاهد یک نسل‌کشی علیه ملت فلسطین هستیم. همه کسانی که امور اسرائیل را دنبال می‌کنند، می‌گویند که رژیم صهیونیستی بعد از ۷ اکتبر دیگر آن‌چیزی نیست که قبل از آن بود. دست‌های مقاومت باز است و بیکار نخواهد نشست و واکنش پیشگیرانه‌ خواهد داشت».

 

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه تاکید کرد: «محور مقاومت محدود به جبهه خاصی نیست و صهیونیست ها نباید هیچ سناریویی را بعید بدانند».

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران، روز گذشته نیز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات و تلاش‌های ایران در پی تحولات اخیر در فلسطین گفت:‌ «ایران به عنوان کشور مسؤول و متعهد به پیگیری حقوق مظلومان در جهان در ارتباط با مسأله فلسطین همواره با حساسیت و دقت حمایت از حقوق ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه و پیگیری قرار داده است. در مورد تحولات اخیر ایران هم در حوزه سیاسی و هم بین‌المللی تلاش‌های خود را برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین افزایش داده است».

 

وی در خصوص گسترش دامنه جنگ کنونی در غزه نیز گفت: «همه معتقدند شرایط بسیار حساس و نگران کننده است و در صورت عدم مدیریت بحران دامنه بحران می‌تواند فراتر از مرزهای فلسطین گسترش یافته و ابعاد منطقه‌ای و بین‌المللی پیدا کند. کشورها مسؤولیت دارند و با کشورهای مختلف به مشورت‌های خود ادامه می‌دهیم و امیدواریم در این زمینه جامعه جهانی مسؤولانه‌تر و قوی‌تر عمل کند».

 

امروز ۱۱ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی می‌گذرد. عملیاتی که تاکنون دست‌کم به کشته شدن ۱۳۰۰ صهیونیست منجر شده و حملات وحشیانه و تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه علاوه بر ویرانی مناطق مسکونی و زیرساخت‌های آن، به شهادت ۲۸۳۷ نفر و مجروحیت نزدیک به ۱۲ هزار نفر منجر شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار