سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور مه‌گرفتگی و بارش شدید در جاده‌های ۱۰ استان؛ رانندگان مراقب باشند آلودگی هوا مدرس ابتدایی ساوه را در روز یکشنبه غیرحضوری کرد تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۷ دی ماه تصویب آیین نامه ارتقای رتبه بندی معلمان + جزئیات  شمارش معکوس برای آغاز مأموریت ۳ ماهواره ایرانی

چهارشنبه‌ پرترافیک در پایتخت ۲۶ مهر ۱۴۰۲

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: شاهد شروع ترافیک در مسیر‌های غربی و شرقی به سمت مرکز تهران و ترافیک سنگین در سطح پایتخت هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه از سطح معابر بزرگراه‌های شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیر‌های غربی و شرقی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین در سطح پایتخت بودیم.

 

سرهنگ شریفی افزود: بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه علامه از دهکده، بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) و در ادامه از سراج، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی سنگین هستیم.

 

وی ادامه داد: بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح، حکیم در مسیر غرب به شرق از شهید ستاری دارای ترافیک سنگین می‌باشند.

 

سرهنگ شریفی گفت: بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گل‌ها و در مسیر غرب به شرق آزادراه و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم. خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از یادگار و جانبازان از میدان امام رضا (ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت می‌باشد.

 

وی همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ به منظور اجرای طرح جناغی‌ها در معابر بزرگراهی حضور دارند تا از حرکت و تغییر مسیر‌های ناگهانی خودرو‌ها جهت ورود به رمپ‌ها و خروجی بزرگراه‌ها جلوگیری کرده و با این کار نظم خاصی را به معابر شهری می‌دهند. همه روزه به تعداد خودرو‌ها افزوده و بر طول صف ترافیک افزوده می‌گردد و این ترافیک را شاهد هستیم. حمل و نقل عمومی در شهر تهران ضعیف است و می‌بایست برای آن چاره‌ای اندیشید./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار