جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بایدن: چیزی درباره پیوستن آمریکا به جنگ نگفتیم

بایدن: چیزی درباره پیوستن آمریکا به جنگ نگفتیم رئیس جمهور آمریکا ضمن اشاره به ورود فقط ۲۰ کامیون کمک به نوار غزه از طریق مصر، مدعی شد که در صورت دست یافتن حماس به این کمک‌ها، ورود آنها را متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر. «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه گفت که در رایزنی با مقامات رژیم موقت صهیونیستی، چیزی درباره ورود آمریکا به جنگ در صورت پیوستن رسمی حزب‌الله به درگیری‌ها نگفته است.

 

بایدن ضمن قدردانی از نقش «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در کمک‌رسانی به نوار غزه، اظهار داشت: «ممکن است مراحل مربوط به ورود کمک‌ها به غزه کمی طول بکشد».

 

وی در این‌باره ادعا کرد: «من در مورد نیاز به ورود سریع کمک‌های بشردوستانه به غزه، با اسرائیلی‌ها بسیار تند صحبت کردم. اما اگر حماس کمک‌های ارسال شده به نوار غزه را مصادره کند، [کمک‌ها] متوقف خواهد شد».

 

رئیس جمهور آمریکا در این‌باره ادامه داد: «مصر با باز کردن گذرگاه رفح موافقت کرد تا اجازه عبور ۲۰ کامیون حامل کمک به نوار غزه را بدهد».

 

بایدن فرتوت و کم‌حواس با چشم‌پوشی از جنایات چندین دهه‌ای رژیم تروریست صهیونیستی علیه فلسطینیان، مدعی شد: «این اسرائیل بود که قربانی شده است و باید برای کاهش رنج آن فرصتی فراهم کنیم!»

 

وی همچنین افزود: «دوباره می‌گوییم که ما با شرکای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و امیدوارم آمریکایی‌های بازداشت‌شده در غزه را آزاد کنیم».

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در روز شنبه که منجر به هلاکت حداقل ۱۸۰۰ صهیونیست و زخمی شدن ۴۴۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

وزارت بهداشت فلسطین شامگاه چهارشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به ۳۴۷۸ شهید و بیش از ۱۲ هزار مجروح رسیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار