پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد

هشدار هنیه درباره تبدیل شدن حوادث غزه به درگیری منطقه‌ای

هشدار هنیه درباره تبدیل شدن حوادث غزه به درگیری منطقه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که تداوم تجاوزات و ریختن خون مردم غزه ممکن است همه معادلات در سطح فلسطین و منطقه را برهم بزند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که هدف رژیم صهیونیستی کوچاندن ساکنان غزه به مصر و ساکنان کرانه باختری به اردن است.

 

هنیه تصریح کرد که با وجود وحشی‌گری رژیم صهیونیستی و جنایت‌های آن اما مقاومت کنترل نبرد را در دست دارد.

 

وی گفت: «ما تحرکات مسئولان آمریکایی و اروپایی را که هدفشان حمایت از اسرائیل است زیرنظر داریم، آمریکا نتوانست مواضع عربی و اسلامی را برای تحمیل کوچاندن ساکنان غزه، تحت سلطه خود درآورد».

 

رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که ملت فلسطین به سرزمین خود پایبند است و با کوچ اجباری و وطن جایگزین نیز مخالف است.

 

وی ضمن قدردانی از موضع مصر، گفت: هدف کوچاندن فلسطینیان ساکن غزه به مصر و ساکنان کرانه باختری به اردن است.


هنیه همچنین گفت: تداوم تجاوزات و ریختن خون مردم غزه همه معادلات در سطح فلسطین و منطقه را بر هم خواهد زد و آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد، ممکن است به درگیری منطقه‌ای تبدیل شود که در آن صورت دشمن و حامیان آن هرگز نخواهند توانست آن را کنترل کنند.

 

وی افزود که طی چند روز گذشته تماس‌ها و دیدارهای زیادی برقرار و به همه تأکید کردیم که راه‌حل تنها در نابودی رژیم اشغالگر است.

 

هنیه بر ضرورت تحویل سران رژیم اشغالگر به دادگاه‌های بین‌المللی و مجازات آن‌ها به دلیل ارتکاب جنایت تأکید کرد.

 

وی گفت: حماس و مقاومت بسیار بیشتر از رژیم اشغالگری که دست به کشتار عمدی می‌زند، از انسانیت و اخلاق برخوردارند.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس ملت فلسطین و امت اسلامی را به بسیج عمومی در روز جمعه (فردا) با شعار توقف جنایت، مخالفت با کوچاندن و وطن جایگزین فراخواند.

 

وی از همه خواست تا به سمت مرزها حرکت کرده و گفت: «بایستی با قدرت و شجاعت اقدام کرده و معادلات را تحمیل کنیم و به دشمن اجازه تجاوزات علیه قدس و مسجدالأقصی و ریختن خون ملت فلسطین را ندهیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار