غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

صهیونست‌ها حمله به کلیسای تاریخی در غزه را تأیید کردند

مردم غزه تصور می‌کردند شاید در کلیسا از تیررس جنایت‌های اسرائیل جعلی دور باشند اما رژیم صهیونیستی نشان داد که با خوی حیوانی خود به کسی رحم نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی یک کلیسای تاریخی در شهر غزه را بمباران کرد که طی آن 20 نفر که به گفته منابع خبری 8نفر از آنان کودک بودند، شهید شدند.

 

شهروندان شهر غزه در طی جنگ سال ۲۰۱۴ و بعد از آن با رژیم اشغالی برای حفاظت جان خود از بمب‌ها به این کلیسا پناه می‌آوردند.

 

در پی هدف قرار گرفتن این کلیسای قدیمی توسط رژیم صهیونیستی، وزارت دفاع اسرائیل در یک توییت به صورت ناخواسته تایید کرد که آنها قدیمی‌ترین کلیسا در غزه را با خاک یکسان کرده‌اند. این توییت در مدت کوتاهی حذف شد.

 

رژیم صهیونیستی که تا قبل از این به راحتی مساجد را تحت هدف قرار می‌دهد، حالا به مکان مذهبی مسیحیان غزه هم رحم نکرده و این کلیسا را که جدا از اثر تاریخی‌اش، به عنوان پناهگاه استفاده می‌شد ویران کرد. جایی که مردم غزه تصور می‌کردند شاید از تیررس جنایت‌های اسرائیل جعلی دور باشد اما رژیم صهیونیستی نشان داد که با خوی حیوانی خود به کسی رحم نخواهد کرد.

 

کلیسای سن پورفیریوس به نام اسقف قرن پنجم غزه نامگذاری شده، به قرن ۱۲ تعلق دارد و یکی از قدیمی‌ترین کلیساهای جهان بود که بین سال‌های ۱۱۵۰ و ۱۱۶۰ میلادی ساخته شده بود./ فارس

ارسال نظر