سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه قطر به تهران با محوریت مذاکرات برای کاهش تنش‌ها ادعای ترامپ: تمامی مین‌ها از تنگه هرمز پاکسازی شدند پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، روز پیروزی نبود؛ روز دلقک بود! رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر انحلال قسد رسماً اعلام شد/ مظلوم عبدی مشاور جولانی شد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران

نماینده آمریکایی: مجلس نمایندگان همچنان بدون رئیس و بلاتکلیف است

نماینده آمریکایی: مجلس نمایندگان همچنان بدون رئیس و بلاتکلیف است نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا تداوم بلاتکلیفی در این مجلس به دلیل نداشتن رئیس را یک «کابوس مطلق» خواند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر. «کریس مورفی»، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای هشدار داد، این مجلس به دلیل بلاتکلیفی ناشی از نداشتن رئیس، فلج و دچار یک کابوس مطلق شده است.

 

این قانونگذار دموکرات گفت: «هرج و مرج در مجلس نمایندگان به دلیل ناتوانی جمهوریخواهان در معرفی رئیس این مجلس در حقیقت دیگر نه یک نقص بلکه تبدیل به رویه رایج شده است. مجلس نمایندگان حالا گرفتار یک کابوس مطلق شده است.»

 

او ادامه داد: «این وضیت ظاهر بدی برای آمریکا دارد و اعتبار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در خارج از این کشور را تضعیف می‌کند. جمهوریخواهان دارند آمریکا و باور مردم آمریکا به دولت را تضعیف می‌کنند. مردم بلاتکلیف بوده و دیگر اطمینان ندارند آیا مسائلی که بر سر آن اتفاق نظر داریم همچون حمایت از اسرائیل می‌تواند به رای گذاشته و تصویب شود و این وضعیت تبعاتی را برای امنیت ملی دارد.»

 

از زمانی که جمهوری‌خواهان افراطی مجلس نمایندگان، «کوین مک کارتی» رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل مخالفت با میانجی گری‌هایش برای توافق کوتاه مدت با دموکرات‌ها با هدف جلوگیری از تعطیلی دولت آمریکا برکنار کردند نمایندگان این مجلس همچنان درگیر تلاش برای انتخاب رئیس جدید این مجلس هستند.

 

تحولات اخیر بر سر تعیین رئیس، مجلس نمایندگان را وارد هرج و مرج کرده در حالی که ایالات متحده با فشار فزاینده‌ای از جانب متحدانش برای حمایت از رژیم صهیونیستی و اوکراین در جنگی که درگیرش هستند مواجه است.

 

«جیم جردن»، رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا و از متحدان «دونالد ترامپ» روز چهارشنبه گذشته در دومین رای‌گیری برای انتخاب رئیس این مجلس نتوانست آرای لازم برای رسیدن به این کرسی ریاست را کسب کند.

 

رای گیری اول برای انتخاب جیم جردن در روز سه شنبه انجام گرفت با این حال جردن در هر دو رای گیری موفق به کسب حمایت‌های کافی از سوی نمایندگان نشد. در جریان رای‌گیری چهارشنبه، جردن ۱۹۹ رای موافق به دست آورد و ۲۲ جمهوری‌خواه دیگرعلیه او رای دادند. او برای ریاست بر مجلس نمایندگان، به ۲۱۷ رای نیاز دارد.

 

مخالفت‌های برخی از جمهوری‌خواهان برای ریاست جیم جردن بر مجلس نمایندگان آمریکا در حالی مطرح می‌شود که همه ۲۱۲ نماینده دموکرات در این مجلس از نامزد پیشنهادی خود یعنی «حکیم جفریس» برای تصدی این پست حمایت قاطع می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار