صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

اخذ شهریه ۴۰ میلیونی در دبیرستان

زاهدی نماینده کرمان در تذکری به وزارت آموزش و پرورش، نسبت به اخذ شهریه‌های کلان در برخی مدارس شدیدا انتقاد کرده و خواستار اصلاح این رویه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ تعیین شهریه مدارس خصوصی و غیر انتفاعی و عدم دریافت هرگونه وجهی در مدارس دولتی به یکی از چالش‌های کلان جامعه در آستانه‌ی مهر ماه بدل می‌شود.

 

محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در تذکری در همین باره به وزارت آموزش و پرورش گفت: قبلا مصاحبه کردم و در رابطه با شهریه‌های نجومی بارها مطالبی بیان کردم، چرا برخی مدارس ابتدایی شهریه ٢٠ میلیون تومانی به بالا می‌گیرند و در برخی از دبیرستان ها نیز شهریه ٤٠ میلیون تومانی اخذ می‌شود؟ زمانی که بطحایی، استعفا داد، سخنگوی دولت عنوان کرد طی دو ماه نظام رتبه‌بندی اجرا می شود، اکنون سه ماه گذشته ولی لایحه آن به مجلس ارائه نشده است.

 

زاهدی در تذکری دیگر به وزیر اقتصاد گفت: خلاف قانون عمل کردن سازمان مالیاتی کشور مبنی بر افزایش وصول مالیات در سال جاری در استان کرمان نه تنها امکان تامین آن نیست بلکه موجب نارضایتی اصناف می‌شود، دستور اصلاح صادر شود، جای تعجب و تاسف است که از وام داده شده به تجار و صنایع هم مالیات گرفته می‌شود.

 

وی در تذکری به وزیر نیرو نیز بیان کرد: چرا علی‌رغم تذکرات متعدد درباره انتقال آب به کرمان، اقدام موثری صورت نگرفته است؟ تابستانی که در آن قرار داریم و روزهای پایانی آن را سپری می‌کنیم  برای مردم کرمان سخت بود، قطعی آب روزانه آن هم در ساعات متوالی مردم را در عسر و حرج قرار داد. نباید صبوری و شکیبایی مردم را به منزله عدم مطالبه به حق آنها در رابطه با آب شرب تلقی کرد، ضمنا چرا نسبت به اتمام سد حوزه انتخابیه که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ٨٤ است، اقدامی صورت نمی‌گیرد؟ این سد ٩٣ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با بودجه اندکی به پایان می‌رسد.

ارسال نظر
آخرین اخبار