رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مقام نظامی اسرائیلی:‌ غزه لقمه آسانی نیست

مقام نظامی اسرائیلی:‌ غزه لقمه آسانی نیست رئیس پیشین ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه غزه ثابت کرده است که لقمه آسانی برای حمله نیست، گفت: برای اینکه بهای گزافی نپردازیم باید عاقلانه رفتار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «دان حالتوس» هشدار داد: برای اینکه هزینه سنگینی متحمل نشویم باید با عقلانیت و منطقی رفتار کنیم.

 

وی با اشاره به بی‌اعتمادی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به نتانیاهو افزود: نتانیاهو خطری ماهیتی برای اسرائیل به شمار می‌رود و شخص مناسبی برای نخست وزیری نیست.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از «دنی روچیلد » رئیس سابق بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش این رژیم گفت: حمله زمینی به غزه باید حساب‌شده و آینده‌نگرانه باشد. این حمله می‌تواند حامل پیام برای جبهه شمالی باشد و ما باید خود را برای مقابله با آن آماده کنیم.

 

این اظهارات در حالی است که وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیست هم ضمن مخالفت با حمله زمینی به غزه گفت: باید شرایط کنونی قبل از آنکه هزینه‌های بیشتری بپردازیم متوقف شود. هیچ راهکار جادویی برای از بین بردن حماس وجود ندارد.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم گزارش دادند که ۷۵ درصد صهیونیست‌ها نتانیاهو را مسؤول شکست امنیتی در محافظت از شهرک‌های مجاور نوار غزه می‌دانند و بیش از نیمی از حامیان حزب لیکود معتقدند که نتانیاهو باید پس از پایان جنگ با حماس استعفا دهد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار