حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

مقام نظامی اسرائیلی:‌ غزه لقمه آسانی نیست

مقام نظامی اسرائیلی:‌ غزه لقمه آسانی نیست رئیس پیشین ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه غزه ثابت کرده است که لقمه آسانی برای حمله نیست، گفت: برای اینکه بهای گزافی نپردازیم باید عاقلانه رفتار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «دان حالتوس» هشدار داد: برای اینکه هزینه سنگینی متحمل نشویم باید با عقلانیت و منطقی رفتار کنیم.

 

وی با اشاره به بی‌اعتمادی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به نتانیاهو افزود: نتانیاهو خطری ماهیتی برای اسرائیل به شمار می‌رود و شخص مناسبی برای نخست وزیری نیست.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از «دنی روچیلد » رئیس سابق بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش این رژیم گفت: حمله زمینی به غزه باید حساب‌شده و آینده‌نگرانه باشد. این حمله می‌تواند حامل پیام برای جبهه شمالی باشد و ما باید خود را برای مقابله با آن آماده کنیم.

 

این اظهارات در حالی است که وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیست هم ضمن مخالفت با حمله زمینی به غزه گفت: باید شرایط کنونی قبل از آنکه هزینه‌های بیشتری بپردازیم متوقف شود. هیچ راهکار جادویی برای از بین بردن حماس وجود ندارد.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم گزارش دادند که ۷۵ درصد صهیونیست‌ها نتانیاهو را مسؤول شکست امنیتی در محافظت از شهرک‌های مجاور نوار غزه می‌دانند و بیش از نیمی از حامیان حزب لیکود معتقدند که نتانیاهو باید پس از پایان جنگ با حماس استعفا دهد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار