علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

ایتالیا: باید مانع ورود ایران و لبنان به جنگ غزه شویم

ایتالیا: باید مانع ورود ایران و لبنان به جنگ غزه شویم وزیر خارجه ایتالیا مدعی شد که غرب باید هر چه در توان دارد برای جلوگیری از ورود ایران و لبنان به درگیری‌ها و بحران اخیر در فلسطین اشغالی انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه جریان‌سازی کشورهای غربی درباره احتمال ورود ادعایی ایران و حزب‌الله لبنان به جنگ رژیم موقت صهیونیستی با نوار غزه، ایتالیا نیز به این اتهام‌پراکنی‌ها پیوست.

 

«آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ایتالیا امروز (دوشنبه) مدعی شد که غرب باید هر چه در توان دارد برای جلوگیری از ورود ایران و لبنان به درگیری‌ها و بحران اخیر در فلسطین اشغالی انجام دهند.

 

تاجانی پیش از ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، گفت: « ما به همکاری جهت حصول کاهش تنش برای جلوگیری از منطقه‌ای شدن جنگ [غزه] ادامه می‌دهیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه مدعی شد: «ما باید اطمینان حاصل کنیم که لبنان و ایران به طرف‌های درگیری بین اسرائیل و حماس تبدیل نشوند».

 

این دیپلمات ایتالیایی ضمن حمایت از حملات جنایتکارانه رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به نوار غزه، اظهار داشت: «با این حال، ما باید از غیرنظامیان [فلسطینی در غزه] محافظت کنیم».

 

تاجانی درباره تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنگ غزه نیز توضیح داد: «مصر، قطر، اردن، عربستان سعودی، امارات عربی متحده، تونس و ترکیه می‌توانند میانجی‌هایی برای حل مناقشه شوند».

 

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از گسترش جنگ رژیم اشغالگر با گروه‌های مقاومت در نوار غزه به کل منطقه غرب آسیا، افزود: «بسیاری از کشورهای جهان عرب و اسلام می‌توانند نقش خود را برای جلوگیری از شلیک موشک‌های حماس و حزب‌الله به اسرائیل ایفا کنند».

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به نزدیک ۵ هزار شهید و بیش از ۱۴ هزار مجروح رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار