جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

هجدهمین روز جنگ در غزه/ شهادت ۱۳۵ فلسطینی طی چند ساعت گذشته

هجدهمین روز جنگ در غزه/ شهادت ۱۳۵ فلسطینی طی چند ساعت گذشته شهادت ده‌ها فلسطینی طی چند ساعت گذشته در غزه و هشدار جنبش حماس نسبت به پیامدهای توقف فعالیت بیمارستان اندونزی در این منطقه از جدیدترین اخبار میدانی فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که در جریان حملات وحشیانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مسکونی نوار غزه تنها طی چند ساعت ۱۳۵ فلسطینی به شهادت رسیده اند فعالیت یک بیمارستان در این منطقه به دلیل قطع برق متوقف شد.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از ساعتی قبل مجدد حملاتی را علیه شمال نوار غزه انجام دادند. شبکه المیادین گزارش داد که بیش از ۱۳۵ فلسطینی طی ساعات گذشته بر اثر حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه به شهادت رسیده اند.

 

شبکه فلسطین الیوم نیز از حملات توپخانه ای سنگین ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق نزدیک به مرزهای شمالی نوار غزه خبر داد. این شبکه همچنین از شهادت ابراهیم مرزوق یکی از همکاران فلسطین الیوم در جریان بمباران منزلش در منطقه التفاح واقع در شهر غزه به همراه اعضای خانواده اش خبر داد.

 

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که تعداد شهدای بمباران منازل مسکونی در رفح و خانیونس واقع در جنوب نوار غزه طی ساعات گذشته به ۵۷ شهید و ده‌ها زخمی رسیده است.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مجدداً مناطق نزدیک به مرکز درمانی الشفا الطبی در غزه را بمباران کردند.

 

این جنگنده‌ها یک منزل مسکونی در اطراف بیمارستان شهداالاقصی واقع در دیر البلح در مرکز غزه را نیز بمباران کردند.

 

از سوی دیگر گزارش‌های خبری از توقف فعالیت بیمارستان اندونزی در نوار غزه به دلیل نبود سوخت لازم و قطع برق این بیمارستان حکایت دارد.

 

این جنبش در ادامه تاکید کرد: از کشورهای عربی و اسلامی و سازمان ملل می‌خواهیم برای وصل مجدد برق در این بیمارستان به صورت فوری وارد عمل شوند.

 

جنبش حماس اضافه کرد: کشورهای عربی، اسلامی و سازمان ملل باید فوراً برای ارسال سوخت به نوار غزه با هدف ازسرگیری فعالیت بیمارستان‌ها اقدام کنند.

 

این جنبش تصریح کرد: ما نسبت به پیامدهای قصور در تهیه سوخت لازم و وصل برق بیمارستان‌ها هشدار می‌دهیم چرا که این مساله در حکم مرگ تمام بیماران و زخمی‌ها خواهد بود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار