فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!

وزیر خارجه چین به آمریکا سفر می‌کند

وزیر خارجه چین به آمریکا سفر می‌کند وزارت خارجه چین اعلام کرد «وانگ یی» پنجشنبه در سفری سه روزه و به دعوت همتای آمریکایی، به ایالات متحده می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه چین اعلام کرد «وانگ یی» وزیر خارجه و عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین از پنجشنبه تا شنبه (۲۶ تا ۲۸ اکتبر) در سفر به ایالات متحده به سر خواهد برد. به گفته «مائونینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین، این سفر به دعوت «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا انجام خواهد شد.

 

قبل از تایید چین، رویترز به نقل از مقام‌های ارشد دولت بایدن گزارش داد دیپلمات ارشد چین اواخر هفته به آمریکا سفر می‌کند؛ این خبرگزاری افزود مقام‌های آمریکایی امیدوارند پکن بتواند به مهار تنش‌ها در غرب آسیا کمک کند.

 

طبق این گزارش، وانگ یی قرار است با بلینکن و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در این سفر دیدار کند اما به نوشته رویترز مقام‌های مذکور از گفتن این که آیا او با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هم دیدار خواهد داشت، امتناع کردند.

 

این سفر، سطح بالاترین تعامل حضوری مقامات دو کشور پیش از دیدار مورد انتظار بین جو بایدن و «شی جین‌پینگ» همتای چینی او در ماه نوامبر در سان فرانسیسکو خواهد بود. سفر وانگ یی بعد از آن انجام می‌شود که چند مقام ارشد آمریکایی از جمله بلینکن تابستان امسال به پکن سفر کردند.

 

به نوشته رویترز، اولویت اصلی واشنگتن اطمینان یافتن از این بوده که رقابت شدید بین دو اقتصاد بزرگ جهان و اختلافاتشان بر سر مجموعه‌ای از مسائل از تجارت تا تایوان و دریای چین جنوبی به سمت درگیری نمی‌رود.

 

یک مقام آمریکایی ناشناس درباره سفر وزیر خارجه چین گفت: بر این باور هستیم که دیپلماسی مستقیمِ رو در رو بهترین راه برای مطرح کردن مسائل چالش‌برانگیز، رسیدگی به سوءتفاهم و سوءبرداشت در برقراری ارتباط و بررسی همکاری با چینی‌ها در جایی است که منافع ما با هم تلاقی می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار