کاهش تعداد ساحتمان‌ها ناایمن در تهران-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

کاهش تعداد ساحتمان‌ها ناایمن در تهران

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعداد ساختمان‌های بحرانی شهرتهران در حال حاضر از ۱۲۹ ساختمان به ۹۰ ساختمان رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۳۲

به گزرش راهبرد معاصر. ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن در این دور از مدیریت شهری مورد توجه مسئولان شهری قرار گرفته است به طوری که در ابتدای دوره جدید مدیریت شهری تعداد ساختمان‌های ناایمن از دهه 70 تاکنون کاهش نیافته بود و همچنان روی عدد 129 باقی مانده بود اما مدیریت شهری تلاش‌های را در این بخش انجام داد اگر چه تعداد ساختمان‌های ناایمن کاهش داشت اما هنوز به صفر نرسیده است.

 

تعداد ساختمان‌های ناایمن در تهران پیش از این 129 ساختمان اعلام شده بود که با پیگیری‌های سازمان آتش‌نشانی و سایر دستگاه‌ها تعداد این ساختمان‌ها کاهش پیدا کرده است و در حال حاضر 129 ساختمان بحرانی به 90 ساختمان رسیده است.

 

مهدی بابایی؛ رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این باره گفت: جلسات کمیته ایمنی و مدیریت بحران در سطح مناطق شهر تهران برگزار و با همکاری مدیران و دادستانی توانستیم تعداد ساختمان‌های ناایمن را کاهش دهیم.

 

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر ضرورت تدبیر در ایمن‌‎سازی ساختمان‌ها و اقدامات قانونی در این حوزه، گفت: اگر در لیست ساختمان‌های ناایمن تنها به اخطار اکتفا کنیم ترک فعل صورت گرفته و باید این ترک فعل از طریق مراجع قضایی پیگیری شود.

 

بر اساس برنامه‌ریزی باید تا پایان سال 1402 تمام 129 ساختمان بحرانی شهر تهران باید تعیین تکلیف شوند.

 

ساختمان‌های ناایمن که در مالکیت شهرداری تهران هستند نیز باید ایمن‌‎سازی شوند و در این خصوص برای نخستین بار ردیف اعتباری در بودجه شهرداری‌های مناطق پیش‌بینی و فرصت ایمن‌سازی فراهم شده است.

 

ایمن‌سازی مدارس شهر تهران از دیگر مواردی است که مورد توجه مدیریت شهری قرار دارد و شهرداری‌های مناطق بودجه‌ای را که برای کمک به مدارس دارند، با اولویت ایمن‌سازی مدارس در اختیار آنها قرار دهند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار