تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های «مالیاتی»

هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های «مالیاتی» معاون فرهنگی ـ اجتماعی پلیس فتا فراجا گفت: پیامک ارسالی از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای مؤدیان مالیاتی، فاقد لینک پیوست است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به ارسال پیامک کد از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای مؤدیان مالیاتی گفت: پیامک ارسالی از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای مؤدیان مالیاتی که ثبت نام کرده‌ و پیگیر امور مالیاتی خود هستند، فاقد لینک پیوست است.

 

سرهنگ رامین پاشایی ضمن تشریح این خبر با اشاره به احتمال سوءاستفاده مجرمان سایبری از نام و اعتبار سازمان‌ها در راستای اهداف مجرمانه‌شان اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی کشور در این خصوص باید هشدارهای لازم را به مؤدیان مالیاتی خود بدهد که پیامک ارسالی از سوی این سازمان فاقد لینک پیوست است.

 

وی افزود: عموم مردم توجه داشته باشند که پیامک ارسالی از سوی مجرمان سایبری با نام و اعتبار سازمان امور مالیاتی دارای لینک پیوست بوده و از مؤدیان مالیاتی می‌خواهند که به لینک پیوست مراجعه کنند.

 

این مقام انتظامی یادآور شد: باز کردن لینک پیوست می‌تواند مؤدیان مالیاتی را گرفتار دام کلاهبرداران اینترنتی کند و اطلاعات مالی آنها به سرقت رود.

 

سرهنگ پاشایی تأکید کرد: مؤدیان مالیاتی به هیچ عنوان لینک پیوست در پیامک‌های ارسالی که به نام سازمان امور مالیاتی ارسال شده را باز نکنند.

 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا تصریح کرد: به منظور بالا بردن امنیت سایبری در جامعه کلیه سازمان‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی کشور که از طریق پیامک با هموطنان در ارتباط هستند، توصیه می‌شود که پیوست‌های رسانه‌ای و افزایش آگاهی شهروندان را در دستور کار خود قرار داده و هشدارهای لازم را در فواصل زمانی مشخص برای شهروندان ارسال کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار