پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم

مسکو: وخامت فاجعه‌بار اوضاع در خاورمیانه پیامد سیاست آمریکاست

مسکو: وخامت فاجعه‌بار اوضاع در خاورمیانه پیامد سیاست آمریکاست دبیر شورای امنیت روسیه گفت تشدید فاجعه‌بار اوضاع در غرب آسیا نتیجه سیاست آمریکاست و به دامن زدن به درگیری ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت روسیه گفت «تشدید فاجعه‌بار» اوضاع در خاورمیانه دقیقاً نتیجه سیاست آمریکاست و واشنگتن به دامن زدن به درگیری ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز اخیر واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی گفت ایالات متحده به تشدید درگیری فلسطینی-اسرائیلی با تامین تسلیحات و اعزام ناو‌های هواپیمابر کمک می‌کند.

رئیس‌جمهور روسیه هم شامگاه دوشنبه در سخنانی درباره تحولات اخیر در منطقه غرب آسیا و جنگ غزه گفت که واشنگتن مسئول تمام مشکلات در فلسطین، عراق، افغانستان و اوکراین بوده و آمریکا به ادامه هرج و مرج در خاورمیانه نیاز دارد.

وی گفت: «نخبگان حاکم در آمریکا و پیروانشان پشت درگیری‌ها در خاورمیانه و اوکراین قرار دارند. کلید حل درگیری‌ها در خاورمیانه ایجاد کشور فلسطینی با حق حاکمیت کامل است».

آمریکا از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی علیه غزه، حمایت کامل خود را از جنایات این رژیم اعلام کرده و طی پرواز‌های متعدد، صد‌ها تُن تسلیحات برای آن ارسال کرده است. واشنگتن همچنین اخیراً دو ناوهواپیمابر را در شرق مدیترانه مستقر کرده است.

علاوه بر این‌ها، ایالات متحده تاکنون چند بار پیش نویس قطعنامه‌های ارائه شده در شورای امنیت سازمان ملل برای آتش‌بس فوری در نوار غزه را وتو کرده است. نماینده روسیه در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی مشغول پاکسازی قومی در نوار غزه است، گفت آمریکا هم شورای امنیت را فلج کرده تا قطعنامه‌ای صادر نکند.

به‌رغم نسل‌کشی تل‌آویو در غزه و وضعیت وخیم انسانی آن، کشور‌های غربی از جمله آمریکا و انگلیس از حمایت از آتش‌بس با این بهانه که توانایی رژیم صهیونیستی در دفاع از خود را مختل می‌کند، خودداری کرده‌اند.

آن‌ها مدعی هستند در عوض برای توقف بشردوستانه به منظور رسیدن کمک‌ها به غزه تلاش می‌کنند. در میانه حمایت‌های غرب از جنایات رژیم موقت صهیونیستی، «بنیامین نتانیاهو» شب گذشته گفت اسرائیل آتش‌بس را نمی‌پذیرد، زیرا به معنی تسلیم شدن در مقابل حماس است.

«فیلیپ لازارینی» رئیس آژانس ویژه امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هشدار داده آتش‌بس فوری در غزه به مسئله مرگ و زندگی برای میلیون‌ها نفر تبدیل شده است. /اسپوتنیک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار