خبر مهم درباره کالابرگ؛ افزایش مبلغ کالابرگ چه زمانی اجرا می‌شود؟ شانس برنده شدن ایران خودرو در شهریور ۱۴۰۵ چقدر است؟ + جزئیات قرعه‌کشی آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه

کاهش 3.2 درصدی قیمت برنج ایرانی در مهرماه

کاهش 3.2 درصدی قیمت برنج ایرانی در مهرماه بر اساس گزارش مرکز آمار ایران از قیمت کالاهای خوراکی درمناطق شهری کشور، برنج خارجی و شیرینی خشک بیشترین افزایش قیمت و برنج ایرانی با منفی 3.2 درصد بیشترین کاهش قیمت را در مهر ١٤٠٢ تجربه کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش مرکز آمار ایران از قیمت کالاهای خوراکی درمناطق شهری کشور، برنج خارجی و شیرینی خشک بیشترین افزایش قیمت و برنج ایرانی با منفی 3.2 درصد بیشترین کاهش قیمت را در مهر ١٤٠٢ تجربه کرده است.

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور برای مهر ١٤٠٢ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

در گروه نان و غلات، اقلام برنج خارجی درجه یک با ٤,٦ درصد و شیرینی خشک با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ٣.٢- بوده است.

در مهرماه ١٤٠٢ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» با ٤,٦ درصد و شیرینی خشک با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ٣.٢- می باشد.

در این گروه، اقلام "ماهی قزل آلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ٥,٨ درصد ، تخم مرغ ماشینی با ٣.٦ درصد ، و کره پاستوریزه با ٣.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ٢.٥- درصد و روغن مایع با ٢.٢- درصد می باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کشمش پلویی با ٣,٥ درصد و مغز گردو با ٣.٣ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با ٢٣.٤- درصد ،انار با ١٦.٨- درصد و هندوانه با ١٣.٩- درصد می‌­باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کدو سبز با ٧,٦ درصد ، قارچ با ٥.٧ درصد و گوجه فرنگی با ٤.٣ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خیار با ١٢.٩- درصد ، بادمجان با ٤.٠- درصد و سیب زمینی با ٢.٧- درصد می‌­باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای خارجی بسته‌ای با ٢,٨ درصد ، سس مایونز و سس گوجه فرنگی با ٢.٢ درصد می‌­باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار