سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

وحیدی: جامعه جهانی در برابر سیاست کوچ اجباری مردم غزه بایستد

وحیدی: جامعه جهانی در برابر سیاست کوچ اجباری مردم غزه بایستد وزیر کشور گفت: امروز در غزه شاهد موج بی‌خانمانی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم هستیم و رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرده که قصد کوچ اجباری مردم این منطقه را دارد که این یک حرکت ضد بشری است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی وزیر کشور عصر چهارشنبه در نشست مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور که با حضور " لالینی ویراسامی" رئیس نمایندگی سازمان بین‌المللی مهاجرت در ایران برگزار شد، بیان کرد: حضور مسئولان سازمان بین‌المللی مهاجرت در این نشست یادآور یکی از مهمترین مشکلات امروزی منطقه یعنی آوارگان و مهاجران است.

وی با تاکید براینکه این مشکل براثر سیاست‌های غلط غربی‌ها ایجاد شده و بخشی زیادی از بار آن بر دوش جمهوری اسلامی ایران افتاده است، گفت: مهاجرت نزدیک به پنج میلیون نفر به ایران ناشی از سیاست‌های غلط و جنایت‌بار غربی‌ها به‌ویژه آمریکایی‌ها است.
وزیر کشور یادآور شد: امروز در غزه شاهد موج بی‌خانمانی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم هستیم و رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرده که قصد کوچ اجباری مردم این منطقه را دارد که این یک حرکت ضد بشری است.

وحیدی تاکید کرد: باید سیاست قوی‌تری در مقابله با مهاجرت‌های نامعقول که به‌خاطر سیاست‌های جنایت‌بار غربی‌ها به‌ویژه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها رخ داده، اتخاذ شود.

لالینی ویراسامی رئیس نمایندگی سازمان بین المللی مهاجرت در ایران نیز در این نشست که در سالن شهید رجایی وزارت کشور برگزار شد، از مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی در پذیرش مهاجران افغانستانی قدردانی کرد.

وی در سخنان خود خواستار افزایش نشست‌های کارشناسی برای برطرف کردن فشار ناشی از موج مهاجرت‌ها بر ایران شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار