محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه

آغاز ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل

ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از امروز، پنجشنبه (۲ نوامبر/۱۱ آبان) آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم مخالفت‌های آمریکا ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از امروز، پنجشنبه (2 نوامبر/11 آبان) آغاز می‌شود.

 

رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل 20 اردیبهشت‌ماه جمهوری اسلامی ایران را به عنوان رئیس این مجمع انتخاب کرده بود. مجمع اجتماعی شورایی است که جلسات آن به طور سالانه برگزار می‌شود و به موضوعی ویژه می‌پردازد. موضوع مباحثات امسال، «نقش علم، فناوری و نوآوری» در پیشبرد حقوق بشر خواهد بود.

 

نشست مجمع اجتماعی روزهای دوم و سوم نوامبر در مقر سازمان ملل در ژنو به ریاست علی بحرینی، نماینده جمهوری اسلامی ایران، برگزار می‌شود.

 

انتخاب ایران به ریاست این مجمع عصبانیت آمریکا را به همراه داشت. ودانت پاتل اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران در واکنش به انتخاب سفیر ایران در ژنو به عنوان رئیس دوره‌ای اجلاس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر در سال 2023 مدعی شد: «معرفی ایران به عنوان رییس بعدی گروه اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل عمیقا نگران کننده است.»

 

وی ادعا کرد: انتخاب نماینده کشوری که ناقض فاحش و دائم حقوق بشر است، به عنوان رئیس چنین گروهی موثر بدون آن را محدود می کند. معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: آمریکا در سال 2015 با تشکیل این گروه مخالفت کرد و معتقد بود که این گروه کارایی محدود خواهد داشت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار