بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

آغاز ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل

ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از امروز، پنجشنبه (۲ نوامبر/۱۱ آبان) آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم مخالفت‌های آمریکا ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از امروز، پنجشنبه (2 نوامبر/11 آبان) آغاز می‌شود.

 

رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل 20 اردیبهشت‌ماه جمهوری اسلامی ایران را به عنوان رئیس این مجمع انتخاب کرده بود. مجمع اجتماعی شورایی است که جلسات آن به طور سالانه برگزار می‌شود و به موضوعی ویژه می‌پردازد. موضوع مباحثات امسال، «نقش علم، فناوری و نوآوری» در پیشبرد حقوق بشر خواهد بود.

 

نشست مجمع اجتماعی روزهای دوم و سوم نوامبر در مقر سازمان ملل در ژنو به ریاست علی بحرینی، نماینده جمهوری اسلامی ایران، برگزار می‌شود.

 

انتخاب ایران به ریاست این مجمع عصبانیت آمریکا را به همراه داشت. ودانت پاتل اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران در واکنش به انتخاب سفیر ایران در ژنو به عنوان رئیس دوره‌ای اجلاس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر در سال 2023 مدعی شد: «معرفی ایران به عنوان رییس بعدی گروه اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل عمیقا نگران کننده است.»

 

وی ادعا کرد: انتخاب نماینده کشوری که ناقض فاحش و دائم حقوق بشر است، به عنوان رئیس چنین گروهی موثر بدون آن را محدود می کند. معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: آمریکا در سال 2015 با تشکیل این گروه مخالفت کرد و معتقد بود که این گروه کارایی محدود خواهد داشت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر