افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

هشدار معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره خطرات هوش مصنوعی

معاون رئیس جمهور آمریکا خواستار اقدامات موثر برای مقابله با تمامی خطرات مرتبط با هوش مصنوعی شد و هشدار داد که این فناوری می‌تواند امنیت مردم و دموکراسی کشور را تهدید کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «کامالا هریس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی خواستار اقدام فوری برای محافظت از مردم و دموکراسی در برابر خطرات ناشی از هوش مصنوعی در کشور شد و در راستای هشدار ناشی از این خطرات، یک سری اقدامات را برای رفع نگرانی‌های ناشی از این فناوری اعلام کرد.

 

به گزارش «رویترز»، هریس در جریان یک سخنرانی در سفارت ایالات متحده آمریکا در لندن از خطراتی که فناوری هوش مصنوعی می‌تواند برای افراد و سیستم سیاسی غرب ایجاد کند، صحبت کرد.

 

وی اذعان کرد که فناوری هوش مصنوعی پتانسیل ایجاد «حملات سایبری در مقیاسی فراتر از هر چیزی که قبلا در این زمینه دیده شده» را دارد و می‌تواند منجر به ایجاد سلاح‌های بیولوژیکی با فرمول هوش مصنوعی شود که به موجب آنها جان میلیون‌ها نفر به خطر خواهد افتاد.

 

هریس از این تهدیدات به عنوان «تهدیدات هوش مصنوعی» یاد کرد و گفته همه آنها می‌تواند زندگی بشر را به خطر بیاندازد و تحت الشعاع قرار دهد.

 

قرار است ایالات متحده آمریکا «موسسه ایمنی هوش مصنوعی» را ایجاد کند تا بتواند خطرات احتمالی حاصل از این فناوری را شناسایی و با آنها مقابله کند.

 

هریس طی سخنرانی در سفارت واشنگتن در لندن گفت: «وقتی مردم در سراسر جهان به دلیل سیل گسترده اطلاعات نادرست و غیرواقعی مبتنی بر هوش مصنوعی نمی‌توانند واقعیت را از دروغ تشخیص دهند، آیا نباید نگران این موضوع برای به خطر افتادن دموکراسی بود؟

 

پیشتر «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا نیز فرمان اجرایی را صادر کرد تا به موجب آن دولت ایالات متحده آمریکا نظارت بیشتری بر سیستم‌های مرتبط با فناوری هوش مصنوعی که می‌تواند امنیت ملی، اقتصاد و سلامت عمومی را به خطر بیاندازد، داشته باشد.

 

معاون رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته پیشنهاد ایجاد موسسه مشابهی را در بریتانیا هم مطرح کرد. بسیاری بر این باورند که اظهارات کامالا هریس با هدف تحت تاثیر قرار دادن مواضع نخست وزیر بریتانیا در جریان نشست هوش مصنوعی روز پنج شنبه است که خود هریس قرار است در این رویداد شرکت کند. با این حال بسیاری از مقامات بریتانیایی هر گونه نگرانی در باب هوش مصنوعی را رد کردند.

 

به گفته کامالا هریس، تاکنون ۳۰ کشور موافقت خودشان را برای امضای بیانیه سیاسی مورد حمایت ایالات متحده در خصوص استفاده از هوش مصنوعی توسط ارتش‌های ملی اعلام کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر