تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

آمریکا گرداننده و بازیگردان اصلی جنایات غزه است

پیرهادی با بیان اینکه طوفان الاقصی و تبعات پس از این حماسه، آمریکا و رژیم صهیونیستی را در سرتاسر جهان بی‌آبرو کرده ،گفت: در ۲۸ روز گذشته که غزه آماج نسل‌کشی اسرائیل و آمریکا قرار گرفته، دنیا به منش استکبارگری آمریکا و دست نشانده او آگاه شده‌ است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، محسن پیرهادی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه راهپیمایی 13 آبان تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 را سرآغاز موج استکبارستیزی درمنطقه دانست و اظهار کرد: ریشه اختلافات تهران و واشنگتن به 70 سال قبل باز می‌گردد؛ که رد آن در وقایعی چون کودتای مجرمانه 28 مرداد سال 32 و اقدامات نافرجام قبل از آن هم عیان است. بنابراین تقلیل توطئه‌گری‌های امریکایی‌ها علیه ایران به واقعه 13آبان ماه سال 58 صحیح نیست.

 

وی افزود: اگرچه به برکت انقلاب اسلامی مردم ایران 44 سال پیش توانستند مقابل دسیسه و توطئه‌گری‌های آمریکا بایستند. حالا با ایستادگی مردم مظلوم فلسطین در برابر تجاوزات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی صدای حق‌طلبی و استکبارستیزی آزادی خواهان در تمام دنیا طنین‌انداز شده و اسرائیل و آمریکا به طرز بی‌سابقه نزد اذهان عمومی منفور شده‌اند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تاکیدات اخیرمقام معظم رهبری بر اینکه پیروزی نهایی با مردم غزه است، گفت: جریان مقاومت به درستی ریشه جنایات اخیر در غزه را شناسایی کرده و می‌داند که در تمام تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه، آمریکا گرداننده و بازیگردان اصلی است و به‌ همین دلیل این جریان آمریکا را حریف اصلی خود می‌داند و در برابر او تمام قد ایستادگی خواهد کرد.

 

پیرهادی با بیان اینکه راهپیمایی و تجمعات سراسری امروز مردم کشورمان در محکومیت جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ستودنی است،گفت: مردم ایران در این تجمعات ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی همدردی وحمایت خود را با مردم مظلوم غزه اعلام می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار