اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

آمریکا گرداننده و بازیگردان اصلی جنایات غزه است

پیرهادی با بیان اینکه طوفان الاقصی و تبعات پس از این حماسه، آمریکا و رژیم صهیونیستی را در سرتاسر جهان بی‌آبرو کرده ،گفت: در ۲۸ روز گذشته که غزه آماج نسل‌کشی اسرائیل و آمریکا قرار گرفته، دنیا به منش استکبارگری آمریکا و دست نشانده او آگاه شده‌ است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، محسن پیرهادی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه راهپیمایی 13 آبان تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 را سرآغاز موج استکبارستیزی درمنطقه دانست و اظهار کرد: ریشه اختلافات تهران و واشنگتن به 70 سال قبل باز می‌گردد؛ که رد آن در وقایعی چون کودتای مجرمانه 28 مرداد سال 32 و اقدامات نافرجام قبل از آن هم عیان است. بنابراین تقلیل توطئه‌گری‌های امریکایی‌ها علیه ایران به واقعه 13آبان ماه سال 58 صحیح نیست.

 

وی افزود: اگرچه به برکت انقلاب اسلامی مردم ایران 44 سال پیش توانستند مقابل دسیسه و توطئه‌گری‌های آمریکا بایستند. حالا با ایستادگی مردم مظلوم فلسطین در برابر تجاوزات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی صدای حق‌طلبی و استکبارستیزی آزادی خواهان در تمام دنیا طنین‌انداز شده و اسرائیل و آمریکا به طرز بی‌سابقه نزد اذهان عمومی منفور شده‌اند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تاکیدات اخیرمقام معظم رهبری بر اینکه پیروزی نهایی با مردم غزه است، گفت: جریان مقاومت به درستی ریشه جنایات اخیر در غزه را شناسایی کرده و می‌داند که در تمام تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه، آمریکا گرداننده و بازیگردان اصلی است و به‌ همین دلیل این جریان آمریکا را حریف اصلی خود می‌داند و در برابر او تمام قد ایستادگی خواهد کرد.

 

پیرهادی با بیان اینکه راهپیمایی و تجمعات سراسری امروز مردم کشورمان در محکومیت جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ستودنی است،گفت: مردم ایران در این تجمعات ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی همدردی وحمایت خود را با مردم مظلوم غزه اعلام می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار