ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

قمه‌کش‌های بلوار اندرزگو به محل جرم بازگردانده شدند

قمه‌کش‌های بلوار اندرزگو به محل جرم بازگردانده شدند چهار شرور که حدود دو روز پیش پیش اقدام به شرارت و قمه‌کشی در بلوار اندرزگو کرده بودند، از سوی سازمان اطلاعات پلیس تهران دستگیرشده و برای بازسازی صحنه جرم به محل بازگردانده شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سعید راستی، رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ در تشریح جزئیات این خبر گفت: حدود دو روز پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن چهار نفر از اشرار را در حال قمه کشی و ایجاد رعب و وحشت در بلوار اندرزگو نشان می‌داد. در همین راستا نیز رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت و مشخص شد که این ویدیو مربوط به ساعات پایانی جمعه، ۱۲ آبان ماه امسال است.

وی با بیان اینکه در تحقیقات تکمیلی ماموران هویت این اشرار مورد شناسایی قرار گرفت، گفت: همچنین مشخص شد که این افراد در حالت عادی قرار نداشتند و به همین دلیل نیز به یکی از خودرو‌ها در بلوار اندرزگو حمله‌ور شده و برای سرنشینان خودرو و شهروندان مزاحمت و وحشت ایجاد کرده‌اند.

راستی ادامه داد: در عرض کمتر از ۲۴ ساعت هر چهار شرور حاضر در این درگیری مورد شناسایی قرار گرفته و در عملیات‌های مختلف پلیسی دستگیر شدند. در واقع از زمان ارتکاب جرم تا دستگیری این افراد کمتر از ۴۸ ساعت طول کشید و پس از آن نیز با حکم مقام قضایی برای بازسازی صحنه جرم به محل بازگردانده شدند.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه این اشرار از مردم و کسبه عذرخواهی کردند، اظهارکرد: برای هر چهار شرور پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، اظهارکرد: همانطور که بار‌ها اعلام شده، پلیس اجازه ایجاد هرگونه ناامنی، اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت برای مردم را نخواهد داد و چنانچه که افرادی مرتکب چنین جرائمی شوند، با قاطعیت با این افراد برخورد خواهد شد. ضمن اینکه طبق هماهنگی صورت گرفته با مقام قضایی، اشد مجازات برای چنین افرادی در نظر گرفته خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار