تعرفه پیامک و مکالمه موبایل به‌روزرسانی شد/ سقف هزینه‌ها اعلام شد سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک رئیس سازمان اداری و استخدامی: پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیستند چه زمانی می‌توانم در کنکور فرهنگیان ۱۴٠۵ ثبت‌نام کنم؟

شرور فراری ولنجک زمینگیر شد

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری شرور فراری که باعث برهم زدن نظم عمومی شده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ صادق ضرونی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال قدرت نمایی و استفاده از سلاح گرم توسط یکی از اراذل و اوباش به‌نام منطقه ولنجک در یکی از رستوران‌های بلوار دانشجو، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران قرار گرفت و آنان با انجام اقدامات فنی و پلیسی هویت و مخفیگاه متهم را مورد شناسایی قرار دادند.

ضرونی با بیان اینکه این فرد با برهم زدن نظم عمومی باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان شده بود، افزود: متهم قبل از حضور پلیس، از محل متواری شده بود.

وی با بیان اینکه در ادامه هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوز‌های لازم دریافت شد، گفت: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی با اجرای یک عملیات منسجم پلیسی، متهم را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده، گفت: متهم در جریان بازجویی‌ها به جرم خود مبنی بر درگیری دسته جمعی، تهدید و ورود به عنف، تخریب خودرو، استفاده از سلاح گرم و سرد و همچنین ایجاد رعب و وحشت اعتراف کرد و هدف از آن را قدرتنمایی دانست.

ضرونی با اشاره به تشکیل پرونده برای شرور دستگیر شده، گفت: این فرد به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. تحقیقات تکمیلی در این خصوص نیز همچنان ادامه دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار