نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

قمه‌کش‌های بلوار اندرزگو به محل جرم بازگردانده شدند

قمه‌کش‌های بلوار اندرزگو به محل جرم بازگردانده شدند چهار شرور که حدود دو روز پیش پیش اقدام به شرارت و قمه‌کشی در بلوار اندرزگو کرده بودند، از سوی سازمان اطلاعات پلیس تهران دستگیرشده و برای بازسازی صحنه جرم به محل بازگردانده شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سعید راستی، رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ در تشریح جزئیات این خبر گفت: حدود دو روز پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن چهار نفر از اشرار را در حال قمه کشی و ایجاد رعب و وحشت در بلوار اندرزگو نشان می‌داد. در همین راستا نیز رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت و مشخص شد که این ویدیو مربوط به ساعات پایانی جمعه، ۱۲ آبان ماه امسال است.

وی با بیان اینکه در تحقیقات تکمیلی ماموران هویت این اشرار مورد شناسایی قرار گرفت، گفت: همچنین مشخص شد که این افراد در حالت عادی قرار نداشتند و به همین دلیل نیز به یکی از خودرو‌ها در بلوار اندرزگو حمله‌ور شده و برای سرنشینان خودرو و شهروندان مزاحمت و وحشت ایجاد کرده‌اند.

راستی ادامه داد: در عرض کمتر از ۲۴ ساعت هر چهار شرور حاضر در این درگیری مورد شناسایی قرار گرفته و در عملیات‌های مختلف پلیسی دستگیر شدند. در واقع از زمان ارتکاب جرم تا دستگیری این افراد کمتر از ۴۸ ساعت طول کشید و پس از آن نیز با حکم مقام قضایی برای بازسازی صحنه جرم به محل بازگردانده شدند.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه این اشرار از مردم و کسبه عذرخواهی کردند، اظهارکرد: برای هر چهار شرور پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، اظهارکرد: همانطور که بار‌ها اعلام شده، پلیس اجازه ایجاد هرگونه ناامنی، اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت برای مردم را نخواهد داد و چنانچه که افرادی مرتکب چنین جرائمی شوند، با قاطعیت با این افراد برخورد خواهد شد. ضمن اینکه طبق هماهنگی صورت گرفته با مقام قضایی، اشد مجازات برای چنین افرادی در نظر گرفته خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار