سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

آیت‌الله رئیسی: جنایات رژیم صهیونیستی اعمال آپارتاید علیه ادیان الهی است

رئیس‌جمهور، گفت: بمباران کلیسای غزه و نابودی میراث تاریخی ملت فلسطین از مصدایق اعمال آپارتاید نه تنها علیه مسلمانان فلسطینی، بلکه علیه سایر ادیان الهی است که به پشتوانه کمک‌های آمریکا و چند کشور اروپایی انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور عصر امروز یکشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان، جنایات هولناک و بی‌سابقه رژیم غاصب صهیونیستی در به شهادت رساندن نزدیک به 10 هزار نفر از جمله چهار هزار کودک و دو هزار و پانصد زن را بزرگترین نسل‌کشی قرن تعبیر کرد و افزود: کشورهای حامی این رژیم در برابر این جنایات تکان‌دهنده چه پاسخی به مردم جهان می‌توانند داشته باشند؟

رئیس‌جمهور، جنایت‌گری صهیونیست‌ها علیه زنان و کودکان مظلوم غزه از جمله حمله به بیمارستان المعمدانی و اردوگاه جبالیا را مصداق بارز جنایت علیه بشریت دانست و با اشاره به گزارش نهادهای بین‌المللی در آپارتایدی دانستن ژیم صهیونیستی، تصریح کرد: بمباران کلیسای غزه و نابودی این میراث تاریخی ملت فلسطین از مصدایق اعمال آپارتاید نه تنها علیه مسلمانان فلسطینی بلکه علیه سایر ادیان الهی است که به پشتوانه کمک‌های آمریکا و چند کشور اروپایی انجام می‌شود.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه امروز حمایت از مردم مظلوم فلسطین عمل به آموزه‌های همه ادیان ابراهیمی از جمله مسیحیان است، از مواضع رهبر کاتولیک‌های جهان مبنی بر ضرورت اجرای آتش‌بس فوری در غزه قدردانی کرد و از «پاپ فرانسیس» خواست با توجه به جایگاه خود در غرب، ضمن تذکر به کشورهای غربی حامی این رژیم برای تسریع در توقف این جنایات، در تبیین درست جایگاه ظالم و مظلوم در این ماجرا نیز نقش‌آفرین باشد.

رئیس‌جمهور در ادامه به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال مردم مظلوم غزه و استفاده از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک برای قطع فوری حملات و ارسال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه تأکید کرد.

 رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود،‌ روابط جمهوری اسلامی ایران با واتیکان را در هفتادمین سالگرد برقراری روابط بسیار خوب توصیف کرد و با اشاره به آزادی عمل مسیحیان در انجام اعمال مذهبی و برخورداری از همه حقوق شهروندی در جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز نه تنها مسیحیان ایران بلکه مسیحیان منطقه در ارمنستان، عراق و سوریه نیز جمهوری اسلامی ایران را ملجأ و پناه خود می‌دانند و ما نه تنها از حقوق ملت‌های مسلمان، بلکه از حقوق مسیحیان نیز دفاع می‌کنیم.

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان نیز در این مکالمه تلفنی ضمن تقدیر از مواضع رئیسی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بر ضرورت تلاش برای توقف حملات به غزه و برقراری آتش‌بس در این منطقه تأکید کرد و گفت:‌ به عنوان رهبر کاتولیک‌های جهان برای توقف این حملات و جلوگیری از قربانی شدن بیشتر زنان و کودکان در غزه با هر آنچه در توان دارم، تلاش خواهم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار