توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

ورود زیردریایی اتمی آمریکا به حوزه عملیاتی «سنتکام»

ورود زیردریایی اتمی آمریکا به حوزه عملیاتی «سنتکام» یک زیردریایی اتمی آمریکا روز دوشنبه (دیروز) در حوزه عملیاتی سازمان تروریستی «سنتکام» (ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا) استقرار یافت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تحرکات نظامی آمریکایی‌ها در حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه فلسطینیان، واشنگتن یک زیردریایی اتمی را به منطقه غرب آسیا فرستاده است.

 

سازمان تروریستی «سنتکام» (ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا) شامگاه یکشنبه (دیشب) در پیامی در شبکه «ایکس» (توئیتر سابق) خبر از استقرار یک زیردریایی اتمی در منطقه داد.

 

بنا بر اعلام فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا، یک زیردریایی کلاس اوهایو در تاریخ پنجم نوامبر (یکشنبه 14 آبان) وارد حوزه مسئولیت عملیاتی سنتکام شد.

 

اعلام استقرار یک زیردریایی اتمی آمریکا در غرب آسیا در شرایطی صورت گرفته که واشنگتن از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی و حملات غیرانسانی همه جانبه رژیم صهیونیستی به فلسطینیان، تحرکات نظامی خود در منطقه را تشدید کرده است.

 

بنا بر گزارش‌ خبرگزاری آناتولی و دیگر رسانه‌ها، آمریکا از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی دو ناوهواپیمابر خود را به منطقه غرب آسیا فرستاده است.

 

مقام‌های امریکایی از قبیل جو بایدن رئیس‌جمهور و آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور، طی یک ماه حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در حال حمایت از این رژیم هستند و همزمان به حزب الله لبنان و حامیان مقاومت فلسطین درباره «گسترش دامنه جنگ» هشدار داده‌اند.

 

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان اخیرا در یک سخنرانی به آمریکا هشدار داد: «ناوهای شما در دریای مدیترانه ما را نمی‌ترساند و هیچگاه ما را نخواهد ترساند. من به شما می‌گویم برای ناوهایتان که با آن‌ها ما را تهدید می‌کنید هم تجهیزات آماده کرده‌ایم».

 

نصرالله افزود: «کسانی که شما (آمریکا) را در ابتدای دهه هشتاد شکست دادند، هنوز زنده هستند و البته فرزندان و نوادگانشان نیز با آن‌ها هستند. کسانی که خواهان جلوگیری از جنگ آمریکا هستند، باید تجاوزات به غزه را متوقف کنند. اگر جنگی در منطقه آغاز شود، نه ناوهایتان و نه جنگ هوایی به کارتان نخواهد آمد. در صورت وقوع جنگ منطقه‌ای منافع و نظامیان شما قربانی خواهند بود و شما بازنده بزرگ این جنگ خواهید بود»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار