بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

سازمان ملل: اسرائیل هر ۱۰ دقیقه جان یک کودک فلسطینی را می‌گیرد

سازمان ملل: اسرائیل هر ۱۰ دقیقه جان یک کودک فلسطینی را می‌گیرد یک نهاد سازمان ملل امروز (دوشنبه) در گزارشی تکان‌دهنده اعلام کرد که به طور میانگین در هر ۱۰ دقیقه، یک کودک فلسطینی کشته و دو تن مجروح می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: در جنگ (غزه) به طور میانگین در هر ۱۰ دقیقه یک کودک کشته شده و دو تن مجروح می‌شوند.

در این گزارش آمده است: حفاظت از غیرنظامیان در مناقشات تنها یک آرمان یا ایده‌آل نیست؛ بلکه وظیفه و تعهدی است که انسانیت همه ما.

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (اونروا) پرکارترین نهاد سازمان ملل متحد در نوار غزه است. این نهاد در مدارس خود در غزه حدود ۶۷۰ هزار فلسطینی را که بر اثر حملات بی‌امان رژیم صهیونیستی آواره شده‌اند، پناه داده است. از آغاز جنگ جدید غزه دست‌کم ۷۰ تن از نیرو‌های این سازمان در حملات نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده‌اند.

جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

همچنین وزارت بهداشت غزه امروز در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرد تعداد فلسطینی‌هایی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده که بیش از ۶۰۰۰ تن از آنان کودک و زن هستند.

امروز جنگ غزه در حالی وارد سی‌ویکمین روز خود از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» شد که نیرو‌های اشغالگر همچنان به دلیل حملات مقاومت، عملیات زمینی خود را به‌کندی پیش بردند. با این وجود، ارتش رژیم صهیونیستی امروز هم به حمله هوایی به تأسیسات غیرنظامی و مسکونی نوار غزه ادامه داده و حملات خود را به مناطق پیرامون بیمارستان‌ها تشدید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار