پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

اهدا 10 میلیون لیتر سوخت به بیمارستان‌های غزه از سوی عراق

اهدا 10 میلیون لیتر سوخت به بیمارستان‌های غزه از سوی عراق دولت عراق تصویب کرد که 10 میلیون لیتر سوخت گازوئیل را به بیمارستان‌های غزه اهدا کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهل و پنجمین نشست عادی هیات دولت عراق که امروز به ریاست محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور برگزار شد، با تصویب ارسال سوخت به نوار غزه همراه بود.

دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: در این جلسه وضعیت کلی کشور مورد بحث و بررسی هیات دولت قرار گرفت و مهمترین پرونده‌های اساسی و روند اجرای آن پیگیری و تصمیماتی در مورد آنها گرفته شد.

در این بیانیه آمده است: به منظور کاهش آلام برادران ملت فلسطین در نوار غزه که مورد تجاوز و محاصره نیروهای اشغالگر صهیونیستی قرار دارند، شورای وزیران تصمیم گرفت به میزان ۱۰ میلیون لیتر سوخت گازوئیل به بیمارستان‌های غزه اهدا کند.

دفتر نخست وزیری عراق تاکید کرد که این کمک به منظور اعلام همبستگی عراق و ملت آن با مردم غزه ارائه خواهد شد.

البته هنوز معلوم نیست که رژیم صهیونیستی تسلیم فشارهای بین المللی برای اجازه دادن به ورود سوخت به نوار غزه خواهد شد یا به جرایم جنگی خود در تحریم این منطقه ادامه خواهد داد.

رژیم صهیونیستی با ممانعت از ورود سوخت به نوار غزه در همان روزهای نخست آغاز تجاوز نظامی خود منجر به تعطیلی تنها نیروگاه برق این منطقه شد که در نتیجه آن برق کاملا قطع شده و سوخت مورد استفاده در ژنراتورهای بیمارستان‌ها و تاسیسات حیاتی هم تمام شده یا رو به اتمام است.

در حالی که مسئولین فلسطینی و همچنین طرف‌های منطقه‌ای و بین المللی بارها هشدار داده اند که تمام شدن سوخت چند بیمارستان باقی مانده در غزه می‌تواند آنجا را به گورستان بیماران و مجروحین تبدیل کند، مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی بهانه می‌آورند که حماس از این سوخت برای اقدامات نظامی استفاده می‌کند.

این در حالی است که طی روزهای اخیر با تمام شدن سوخت بسیاری از خودروهای دفاع مدنی و امداد رسانی در شهرهای مختلف نوار غزه هم از کار افتاده‌اند.

مردم غزه در نتیجه بحران کمبود سوخت و گرانی آن در بازار سیاه برخی شهرها، در روزهای اخیر وادار به خلق ابتکارهای جدیدی شده اند که شاید بارزترین آنها استفاده از روغن خوراکی در خودروهایی است که با گازوئیل کار می‌کنند؛ کاری که در همان زمان‌های شروع محاصره نوار غزه هم انجام داده بودند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار