بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

بایدن: احتمال برقراری آتش‌بس در غزه وجود ندارد

بایدن: احتمال برقراری آتش‌بس در غزه وجود ندارد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امروز پنجشنبه تصریح کرد «هیچ احتمالی» برای برقراری آتش‌بس در غزه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکا همچنین به نقل از بایدن نوشته‌اند که او به مدت سه روز از اسرائیل درخواست کرده تا در جنگ غزه وقفه ایجاد شود.

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید هم امروز مدعی شد اسرائیل با باز کردن ۲ کریدور بشردوستانه از شمال تا جنوب غزه موافقت کرده است.

او همچنین مدعی شد اسرائیل با اجرای روزانه یک توقف چهارساعته در جنگ در شمال غزه موافقت کرده است.

جان کربی گفت که این وقفه‌ها از چند ساعت قبل از برقراری اعلام خواهند شد.

رسانه‌های صهیونیستی به نقل از یک مقام صهیونیستی به ادعای کاخ سفید مبنی بر موافقت اسرائیل با توقف روزانه در جنگ به مدت ۴ ساعت واکنش نشان دادند.

این مقام وزارت جنگ اسرائیل گفت: «این وقفه‌ها همین الان هم در حال اجرا هستند. اینها وقفه‌هایی تاکتیکی در نقاط مختلف هستند که هر روز اجرا می‌شوند تا جمعیت از شمال غزه به جنوب غزه حرکت کنند.

ساعتی قبل‌تر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که هیچ احتمالی برای برقراری آتش‌بس در غزه وجود ندارد.

از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه سی و چهار روز می‌گذرد. در این حملات، ۱۰۵۶۹ نفر شامل ۴۲۳۷ کودک، ۲۸۲۳ زن و دختر و ۶۳۱ سالمند شهید شدند؛ علاوه بر این، گزارش‌هایی درباره بیش از ۳۰۰۰ مفقود و ۲۶۰۰۰ شهروند فلسطینی مجروح ثبت شده است.

آمریکا و غرب همسو از این حملات رژیم اسرائیل حمایت کرده‌اند. با وجود آنکه بسیاری از نهادهای کمک‌رسانی و بهداشتی سازمان ملل درباره وضعیت انسانی وخیم غزه هشدار داده‌اند، آمریکا و کشورهای غربی با حمایت همه‌جانبه از جنایات رژیم صهیونیستی، مدعی هستند آتش‌بس در غزه تنها به نفع حماس خواهد بود.

وزرای خارجه گروه هفت از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه در بیانیه‌ای گفتند از وقفه بشردوستانه درگیری‌ها در غزه حمایت می‌کنند اما از درخواست برای آتش‌بس خودداری کردند.

تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون فلسطینی تحت تاثیر عملیات نظامی و رژیم صهیونیستی در ماه گذشته آواره شده‌اند و از محل زندگی خود در غزه فرار کرده‌اند. با این حال رژیم صهیونیستی هیچ یک از این موارد را در نظر ندارد و مدام بر این نکته تاکید می‌کند که جنگ را تا زمان نابودی کامل حماس ادامه می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار