رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

بدهی آمریکا ۵۰ تریلیون دلاری می‌شود

بانک آمریکا اعلام کرد در حال حاضر سقف بدهی آمریکا از 31.4 تریلیون دلار در ماه ژانویه عبور کرده و پیش‌بینی می‌شود در یک دهه آینده به 50 تریلیون دلار برسد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، بانک آمریکا با اشاره به آمارهای دفتر بودجه کنگره اعلام کرد: میزان بدهی ملی آمریکا احتمالاً طی یک دهه آینده 20 تریلیون دلار دیگر اضافه شده و از 50 تریلیون دلار عبور کند.

 

بر اساس این پیش‌بینی در حال حاضر میزان بدهی عمومی آمریکا به رقم قابل ملاحظه 33.6 تریلیون دلار رسیده اما با توجه به سرعتی که به دلیل افزایش مالی در دهه 20 داشته احتمال دارد که این رقم با افزایش روزانه 5.2 دلار طی یک دهه آینده در محدوده 54 تریلیون دلار تا سال 2033 برسد.

 

بر اساس اعلام بانک آمریکا یکی از عواملی که منجر به افزایش بیشتر بدهی در این کشور می‌شود بالا رفتن میزان کسری بودجه است که با افزایش 320 میلیارد دلار به 1.7 تریلیون دلار در سال جاری رسید و وزارت خزانه‌داری این کشور را مجبور کرد که تریلیون‌ها دلار اوراق قرضه بفروشد.

 

همچنین افزایش میزان نرخ بهره هم باعث بالا رفتن اوراق قرضه شد که معمولا عامل فشار بر بودجه فدرال رزرو و نیز افزایش کسری بودجه می‌شود.

 

مایکل هارتنت سرمایه‌گذار در بانک آمریکا اعلام کرد: بدهی عمومی آمریکا بیش از مجموعه تولید ناخالص داخلی کشورهای چین، ژاپن،‌آلمان و هند است.

 

وی هشدار داد: بعید است که واشنگتن بتواند گرفتن قرض را متوقف کند حتی اگر کسری فدرال رزرو جبران شود. چرا که ابزار قرض گرفتن در حال حاضر وسیله‌‌ای برای رشد اقتصادی و کمک به چرخش پول در این کشور شده است.

 

هارتنت خاطرنشان کرد: احتمالا بانک مرکزی آمریکا به دولت این کشور طی سال‌های آینده وام بدهد.

 

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا سقف بدهی خود را افزایش داده یعنی سقفی که قبلا 31.4 تریلیون دلار بود را بالا برده است و این مسأله به دولت این کشور اجازه می‌دهد تا میزان بدهی خود را در سال آینده افزایش دهد./ فارس

ارسال نظر