زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

افتتاح ۴۰ بازار تره‌بار در پایتخت تا پایان سال

افتتاح ۴۰ بازار تره‌بار در پایتخت تا پایان سال معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از افتتاح ۴۰ بازار تره بار تا پایان سال جاری خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیین بهره‌برداری از دو بازار میوه و تره بار شقایق و مهستان و آغاز پروژه بازار میوه و اره بار فدک صبح امروز شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲ در هشتادو یک‌ و مین رویداد امید و افتخار با حضور حسین نظری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، ایوب فصاحت، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار، رضا سیفی، شهردار منطقه ۱۷ برگزار شد.

 

حسین نظری، معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در این مراسم از مقام شهدای ایران اسلامی تجلیل به عمل آورد و در ادامه از اهمیت موضوع امنیت در جامعه سخنانی جاری کرد.نظری هشتادو یک‌و مین پروژه امید و افتخار را امید آفرین خواند و از شورای اسلامی شهر تهران و شهردار تهران قدر دانی کرد.

 

وی افزود: امروز شاهد دو افتتاح در منطقه ۱۷و۲هستیم و دو پروژه دیگر نیز کلنگ زنی خواهد شد که یکی از آنها دومنظوره خواهد بود.برای ایجاد یک بازار میوه و تره بار ابتدا باید زمین توسط شهرداری منطقه تامین شود و نتیجه یک کار جمعی است.

 

نظری با اشاره به اینکه علاوه بر تقاضا و توجه مردم، دید و منظر مناسب مد نظر بوده که در افتتاح بازار شقایق به نگاه ایرانی و اسلامی توجه شده است،گفت: بناداریم که توسعه خدمات را افزایش دهیم.

 

نظری در ادامه به اضافه شدن چرخ دستی به میادین خبرداد و همچنین آموزش به پیمانکاران و فروشندگان میادین خبرداد تا با مردم با ادب احترام برخورد کنند و این کار موجب رضایت‌مندی مردم خواهد شد.

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در پایان گفت: برنامه داریم تا پایان سال ۴۰ بازار تره بار را افتتاح کنیم و از شهرداران در خواست میکنم که زمین مناسب در اختیار سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران قرار دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار