وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تصمیم باکو برای خرید سامانه موشکی «باراک‌ام‌اکس» از تل آویو

رسانه‌های ‌ارمنستان دوشنبه شب مدعی شدند که جمهوری آذربایجان تصمیم گرفته سامانه‌های پدافند هوایی ارتقا یافته «باراک ام اکس» ساخت رژیم صهیونیستی را برای مقابله با جنگنده‌ها و پهپادها خریداری کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های ‌ارمنستان دوشنبه شب مدعی شدند که جمهوری آذربایجان تصمیم گرفته است سامانه‌های پدافند هوایی «باراک ام اکس» ساخت رژیم صهیونیستی را در قراردادی به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار خریداری کند.

 

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» چندی قبل صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی سامانه‌های ارتقا یافته باراک ام اکس را در جمهوری آذربایجان به نمایش گذاشت.

 

نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان چند سال است که از سامانه‌های مختلف پدافند هوایی ساخت رژیم اسرائیل استفاده می‌کند. باراک ام اکس یک سامانه دفاعی برای مقابله با تهدیدات موشکی و جنگنده طراحی شده و در دریا و خشکی عمل می‌کند.

 

چندی قبل وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از ورود یک هیات نظامی از رژیم صهیونیستی به باکو خبر داد.هیات نظامی رژیم صهیونیستی به سرپرستی «ایال زمیر» مدیرکل وزارت جنگ این رژیم با «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان دیدار کرد و طرفین در خصوص همکاری‌های نظامی با یکدیگر گفت‌و‌گو کرده‌اند.

 

جمهوری آذربایجان یکی از خریداران عمده تسلیحاتی نظامی از تل آویو است و یک شرکت پهپاد سازی اسرائیلی نیز در این کشور کارخانه‌ای را برای تولید مشترک پهپاد با جمهوری آذربایجان تاسیس کرده است.

 

باکو از تل‌آویو، پهپادهای موسوم به «مهاجم آسمان» و «هاروپ» خریداری کرده است. براساس آمار منتشر شده از سوی مؤسسه صلح بین‌المللی استکهلم (سیپری) باکو میان سال‌های ۲۰۱۶ الی ۲۰۲۰ قریب به ۷۰ درصد تسلیحات خود را از رژیم صهیونیستی وارد کرده است. در جریان جنگ دوم قره‌باغ نیز مستشاران و تسلیحات نظامی رژیم صهیونیستی نقش مهمی در شکست ایروان و پیروزی باکو ایفا کردند.

 

جمهوری آذربایجان همچنین تامین کننده عمده نفت تل آویو است. در سال ۲۰۲۲، این کشور بیش از ۲ میلیون تن به فلسطین اشغالی صادر کرد.

 

جمهوری آذربایجان اخیرا سفارت خود را در فلسطین اشغالی افتتاح کرد. یک ماه بعد، وزیر خارجه این رژیم از باکو بازدید و بر تلاش‌های دوجانبه برای تعمیق امنیت و اتحاد راهبردی بین دو طرف تاکید کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار