رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

فاجعه انسانی در کشمیر اشغالی

عضو ارشد حزب سبز استرالیا که در سال ۲۰۱۸ به مناطق اشغالی کشمیر سفر کرده بود اعلام کرد: نقض حقوق بشر در این مناطق کاملا آشکار است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 07
کد خبر: ۲۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «لی راینهون» سناتور سابق استرالیا و عضو ارشد حزب سبز این کشور اعلام کرد: نقض حقوق بشر در کشمیر اشغالی کاملا آشکار است.

وی که اخیرا به این مناطقه سفر کرده است تصریح کرد: نظامیان هندی بی واهمه از پاسخگویی حقوق اولیه انسانی را نیز از مردم کشمیر دریغ می‌کنند.

لی راینهون از دولت استرالیا خواست به اقدامات هند در کشمیر واکنش نشان داده و از حقوق مردم این منطقه دفاع کند.

این زن فعال استرالیایی گفت: وظیفه همه ما است که از حقوق مردم کشمیر اشغالی دفاع کنیم و صدای آنان را به گوش رسانه‌های جهان برسانیم.

سناتور سابق استرالیا اظهار داشت: مردم کشور من اطلاعات بسیار ناقص و کمی راجع به کشمیر اشغالی دارند و این وضع قابل تحمل نیست، رسانه ها باید حقایق را به مردم گوشزد کنند.

وی اضافه کرد: سیاست تغییر جمعیت در کشمیر اشغالی از سوی هند در حال اجرا است و متاسفانه پیش از این شاهد انجام این سیاست در فلسطین نیز بوده‌ایم.

عضو ارشد حزب سبز استرالیا تاکید کرد: تا زمانی که اطلاع رسانی صحیح صورت نگرفته و مردم از حقایق کشمیر اشغالی با خبر نشوند نمی توان به مردم این منطقه کمک کرد.

گفتنی است هند سال ها است با اشغال بخش وسیعی از کشمیر حاضرنیست حق آزادی مردم این منطقه را به آنان داده و طبق خواسته سازمان ملل با برگزاری یک انتخابات آزادانه سرنوشت مردم کشمیر را به آنان بسپارد.

نظامیان هندی طی 28 سال اخیر بیش از 98 هزار کشمیری را کشته و 11 هزار فقره تجاوز به زنان مسلمان این منطقه را رقم زده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار