آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

قطع ارتباط سیاسی یک کشور دیگر با اسرائیل

دولت بلیز در واکنش به جنایات این رژیم در نوار غزه که به عنوان جنایات علیه بشریت توصیف شده، روابط دیپلماتیک خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، دولت بلیز فعالیت کنسولگری خود در تل آویو را به حالت تعلیق درآورد و کنسول بلیز هم به این کشور برگشته است.

 

به گفته مقامات بلیز، دلیل این اقدام، بمباران مداوم و شدید غزه از سوی صهیونیست‌ها بوده که منجر به شهادت بیش از ۱۱ هزار نفر شده که بیشتر این افراد غیرنظامی بودند.

 

دولت بلیز از تل‌آویو خواسته فوراً آتش‌بس را برقرار و اجازه دهد کمک‌های بشردوستانه بدون محدودیت وارد غزه شود. به غیر از بلیز، بولیوی هم روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کرده است.

 

گفته شده که شیلی و کلمبیا هم در حال بررسی موضع دیپلماتیک خود در رابطه با ادامه ارتباط با تل‌آویو هستند. هر دو کشور سفیران خود را از تل‌آویو برای گفتگو درباره اقدامات نظامی اسرائیل در غزه احضار کرده‌اند. کشورهای زیادی از برقراری آتش بس میان اسرائیل و حماس حمایت می‌کنند.

 

پس از عملیات طوفان الاقصی که توسط حماس و در واکنش به جنایات ادامه دار رژیم صهیونیستی صورت گرفت، ارتش این رژیم حملات هوایی خود را علیه غزه آغاز کرده است.

 

از اواخر اکتبر، نیروهای رژیم صهیونیستی برای هدف قراردادن زیرساخت‌های حماس و به بهانه آزادی اسرای خود وارد غزه شدند. با وجود آغاز ورود کمک های بشردوستانه از طریق گذرگاه مرزی رفح با مصر، بسیاری روند کمک‌رسانی به غزه را بسیار کند توصیف کرده‌اند.

 

کشور بلیز در آمریکای مرکزی واقع شده و از سال ۱۹۸۳ میلادی و دو سال بعد از به استقلال رسیدن از انگلیس روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی آغاز کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار