شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

مخالفت هیلاری کلینتون با برقراری آتش‌بس در غزه

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا مخالفت خود را با برقراری آتش‌بس در غزه اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما»، در اظهاراتی خود را مخالف برقراری آتش‌بس کامل میان رژیم صهیونیستی و حماس عنوان کرد و مدعی شد، برقراری آتش‌بس تنها به حماس این اجازه را می‌دهد تا نفسی تازه کرده و درگیری‌هایش با تل‌آویو را طولانی‌تر کند.

 

کلینتون استدلال‌های خود را در این رابطه در مقاله‌ای تحت عنوان «حماس باید برود» که به تازگی در نشریه آتلانتیک منتشر شده، بیان کرد. او ضمن موافقت با مواضع دولت بایدن در مخالفت با آتش‌بس، عنوان کرده این راهکار تنها فرصت تقویت و از سرگیری حملات حماس علیه رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند.

 

هیلاری کلینتون در این مقاله ضمن اشاره به این موضوع که «آتش‌بس تنها موجب پیروزی نهایی حماس می‌شود»، گفت: «چنین راهکاری موجب خواهد شد تا حماس همچنان به عنوان یک بخش کلیدی و بسیار مهم در محور مقاومت ایران باقی بماند. آتش‌بس به جای حل و فصل مناقشات، تنها آنها را به حالت تعلیق درمی‌آورد».

 

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا از پیشنهاد وقفه بشردوستانه حمایت و ادعا کرد به موجب آن طرح به راحتی می‌توان برای غیرنظامیان غزه و اسرای حماس کمک ارسال کرد. اظهارات وی در باب حمایت از طرح وقفه بشر دوستانه همانند موضع دولت بایدن است که از چنین وقفه‌ای حمایت کرده و در عین حال از پاسخ به درخواست‌های برخی دموکرات‌ها جهت برقراری آتش‌بس خودداری می‌کند.

 

کلینتون در مقاله مذکور نوشت: وقفه در جنگ می‌تواند به «امدادگران و پناهندگان» و همچنین «تسهیل مذاکرات مربوط به گروگان‌ها» کمک کند.

 

او در پایان عنوان کرد در شرایطی از برقراری آتش‌بس حمایت می‌کند که این طرح در زمان درستی اتفاق بیفتد. او در بخش دیگری از اظهاراتش بر لزوم روی کار آمدن رهبری جدید در تل‌آویو تاکید و اظهار کرد که «سیاست مهار» از سوی نتانیاهو به طور کامل شکست خورده است.

 

وی همچنین اظهار کرد که رژیم صهیونیستی باید از «اشغال مجدد نوار غزه دست بکشد». کلینتون در پیشنهاداتی عنوان کرد: اسرائیل باید روی کار آمدن یک دولت موقت بین‌المللی جهت اداره نوار غزه را بپذیرد و از تلاش‌های منطقه‌ای برای اصلاح و احیای تشکیلات خودگردان فلسطین نیز حمایت کند.

 

کلینتون در پایان، تنها راه تضمین آینده رژیم صهیونیستی را در راهکار دستیابی به «ایجاد دو کشور برای دو ملت» دانست و عنوان کرد: زمانی که اسلحه‌ها به زمین گذاشته می‌شوند، اقدامات سخت برای برقراری صلح آغاز می‌شود و هیچ انتخاب دیگری وجود ندارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار