پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

افزایش بی سر و صدای کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل

پنتاگون ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته به رژیم صهیونیستی را بدون توجه به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه بی سر و صدا افزایش داده‌است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه اقتصادی بلومبرگ آمریکا به اطلاعاتی دست‌یافت که براساس آن پنتاگون ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته به رژیم صهیونیستی را بدون توجه به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه بی سر و صدا افزایش داده‌است.

 

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، گزارش‌ها حاکی است وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) ارسال مهمات و موشک به اسرائیل را بی سر و صدا افزایش داده است.

 

گفته می‌شود این تجهیزات نظامی شامل موشک‌های هدایت شونده لیزری، گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری، دستگاه‌های دید در شب، مهمات سنگر شکن و خودرو‌های نظامی جدید است؛ لذا به نظر می‌رسد ارسال تجهیزات نظامی به اسرائیل آنگونه که مقامات واشنگتن تاکنون گفته بودند، فقط به رهگیری گنبدآهنین و بمب‌های هوشمند شرکت بوئینگ محدود نمی‌شود.

 

بلومبرگ در ادامه خاطرنشان کرده است که افشای اطلاعات مربوط به افزایش ارسال تجهیزات نظامی به اسرائیل در حالی است که دولت جو بایدن به ظاهر درحال هشدار به اسرائیل به دلیل افزایش تلفات غیرنظامیان در نوار غزه است.

 

این خبرگزاری در ادامه آورده است: یک سند مربوط به تسلیحات درخواستی رژیم صهیونیستی با عنوان "درخواست‌های رهبر ارشد اسرائیل فهرست شده و در پنتاگون" در بحبوحه جنگ با نیرو‌های مقاومت حماس درحال پخش است.

 

مطابق این سند، تسلیحات یاد شده، یا تامین شده اند و در حال ارسال به سرزمین‌های اشغالی هستند و یا پنتاگون در تلاش است آن‌ها را از انبار‌های آمریکا و اروپا تامین کند.

 

از همین رو بسیاری از نهاد‌های غیردولتی از واشنگتن انتقاد کرده اند از اینکه ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته به اسرائیل تاکنون به از دست رفتن جان بیش از ۱۱ هزار نفر در غزه منجر شده است.

 

بیش از ۳۰ سازمان امدادرسان در نامه‌ای که روز دوشنبه به لوید آستین وزیر دفاع آمریکا ارسال کرده اند، خواستار توقف ارسال گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری به اسرائیل شدند. این سازمان‌ها در نامه خود متذکر شده اند که این مهمات قابل هدایت نبوده و شعاع خطای بالایی دارند و اغلب در فاصله ۲۵ متری (۸۲ فوت) از هدف مورد نظر فرود می‌آیند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار