اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

سی‌ان‌ان: هیچ تونلی زیر بیمارستان الشفاء وجود ندارد

سی‌ان‌ان: هیچ تونلی زیر بیمارستان الشفاء وجود ندارد شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان، امروز گزارش داد که هیچ مدرکی دال بر کشف شبکه تونلی حماس در زیر بیمارستان الشفاء و صحت ادعای ارتش اسرائیل وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه آمریکایی CNN، امروز (پنجشنبه، ۱۶ نوامبر)، با اشاره به یورش نظامیان اسرائیلی به بیمارستان «الشفاء» در غزه، اعلام کرد که هیچ مدرکی دال بر کشف شبکه تونلی حماس در زیر این بیمارستان وجود ندارد.

 

این شبکه آمریکایی گزارش داد: «مطمئناً هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که نیروهای اسرائیلی یک تونل چند سطحی با اتاق‌های زیرزمینی را کشف کرده‌ باشند. چیزی که در نقشه‌های ارائه شده توسط سخنگوی ارتش در کنفرانس مطبوعاتی تقریباً سه هفته پیش خود آن را نشان داد».

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، حدود سه هفته پیش با انتشار ویدئوهایی مدعی وجود یک شبکه چند سطحی از تونل‌های حماس و استفاده مقاومت از آن برای اهداف نظامی در زیر بیمارستان الشفاء شده بود.

 

شبکه المیادین با بازنشر این خبر نوشت: بامداد چهارشنبه (دیروز، ۱۵ نوامبر)، نظامیان صهیونیست در یورش به بیمارستان الشفاء، تفتیش اتاق‌های مختلف آن و بازجویی از کادر درمان و آوارگان فلسطینی که در این بیمارستان پناه گرفته‌اند، مدعی شد که «سلاح و مرکز فرماندهی عملیات حماس را در داخل بیمارستان الشفا» کشف کرده است.

 

اما «منیر البرش» مدیر کل وزارت بهداشت غزه، شامگاه همان روز، این ادعا را رد و تاکید کرد که نیروهای رژیم صهیونیستی بعد از ورود غیرقانونی به مجتمع پزشکی «الشفاء» در نوار غزه هیچ سلاحی در این مجتمع پیدا نکردند.آنها در این یورش، مجتمع پزشکی الشفاء را تخریب و تجهیزاتی را که تنها در این مجتمع وجود داشت، از بین بردند. تنها چیزی که در بیمارستان دیدند، بیمار و پناهجو بود. اسرائیلی‌ها دو مهندس از کارکنان بیمارستان الشفاء را دستگیر کرده‌اند و تعداد زیادی از تانک‌های اسرائیلی در حال حاضر مقابل مجتمع پزشکی الشفاء مستقرند».

 

شمار زیادی از نیروهای رژیم صهیونیستی، بامداد چهارشنبه، با ادعای وجود تونل‌ها و تسلیحات نیروهای مقاومت زیر مجتمع پزشکی الشفاء به صورت غیرقانونی و ناگهانی وارد این مجتمع پزشکی شدند و پس از چندین ساعت بازجویی و تفتیش، این بیمارستان را ترک کردند و در مجاورت آن مستقر شدند.

 

اما اسرائیلی‌ها همچنان بر انتشار اخبار گمراه‌کننده افکار عمومی اصرار دارند و حاضر به پس گرفتن ادعای خود در خصوص این بیمارستان نیستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار