مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

هوش مصنوعی جایگزین ۴ میلیون شغل پردرآمد می‌شود

مطالعات بانک مرکزی کره جنوبی نشان داد هوش مصنوعی ممکن است طی دو دهه آینده، جایگزین چهار میلیون معادل ۱۴ درصد از مشاغل این کشور شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 17
کد خبر: ۲۱۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان بانک مرکزی کره جنوبی اعلام کردند که کارکنان درآمد بالاتر با سوابق تحصیلی بهتر، با تهدید بزرگتری روبرو هستند، زیرا هوش مصنوعی می‌تواند کار تحلیلی و شناختی آن‌ها را راحت‌تر انجام دهد. شیمی دان ها، پزشکان، وکلا، حسابداران و مدیران دارایی از جمله افرادی هستند که مشاغل آن‌ها در معرض بیشترین تهدید از سوی هوش مصنوعی قرار دارد، در حالی که افراد در زمینه‌های مذهبی، خدمات غذایی، تدریس و آوازخوانی، کمترین آسیب پذیری را دارند.

کره جنوبی در حال حاضر یکی از کشور‌هایی در جهان است که بالاترین نرخ استفاده از ربات‌ها را دارند، زیرا تلاش می‌کند پیامد‌های ناشی از سالمندی جمعیت خود را کاهش دهد. با این حال، این کشور در میان کشور‌هایی است که استفاده کمتری از هوش مصنوعی دارد.

مطالعات بانک مرکزی کره جنوبی این دیدگاه‌ها را تایید می‌کند که هوش مصنوعی، یک عامل تاثیرگذار بوده و باعث رونق بهره‌وری می‌شود و همچنین ممکن است مشاغل اداری را در سراسر جهان به خطر بیاندازد.

بانک آمریکایی گلدمن ساکس، امسال در گزارشی تخمین زد که ۳۰۰ میلیون شغل در سطح جهان در معرض تهدید از سوی هوش مصنوعی مولد مانند چت بات چت جی پی تی شرکت OpenAI قرار دارند، اما این فناوری ممکن است در نهایت تولید اقتصاد جهانی را طی یک دهه، هفت درصد افزایش دهد.

گزارش شرکت «مک کنزی اند کو» هم پیش‌بینی‌های مشابهی از تهدید هوش منصوعی برای کارکنان متخصص و در عین حال، تسریع بهره‌وری در سراسر جهان، مطرح کرده است.

طبق مطالعات بانک مرکزی کره جنوبی، هوش مصنوعی، تقاضا برای آموزش علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات (STEM) را به همراه با مهارت‌های بین فردی نرم‌تر مانند ارتباطات و کار تیمی، افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این تیم مطالعه خود را بر اساس روش‌های به کار گرفته شده توسط مایکل وب، اقتصاددان دانشگاه استنفورد، استوار کرد. / ایسنا

ارسال نظر