تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده

ارائه سهام ۱۰ درصد دارایی‌های صندوق ذخیره به "فرهنگیان"

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه به تدریج تمام شرکت‌های صندوق وارد بورس می‌شوند، گفت: روش ارائه سهام به فرهنگیان عضو صندوق را به شکل سیستمی تغییر دادیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حال حاضر یک میلیون و 600 هزار نفر از فرهنگیان شاغل و بازنشسته عضو صندوق ذخیره هستند و اجرای ارزش مالکانه یکی از مطالبات جدی آنها بود.

 

در قالب اجرای ارزش مالکانه، بخشی از دارایی‌های صندوق به شکل سهام در اختیار فرهنگیان بازنشسته قرار می‌گیرد.

 

در همین ارتباط حمیدرضا نجف‌پور کردی؛ مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درباره تخصیص ارائه سهام ارزش مالکانه به اعضای صندوق به تسنیم اظهار کرد: در حال مکاتبه و انجام اقدامات هستیم تا سهام را در اختیار معلمان قرار دهیم در گام اول 10 درصد دارایی‌های صندوق را در قالب یک شرکت بورسی عرضه و به فرهنگیان عضو تقدیم خواهیم کرد.

 

وی افزود: در این مرحله به نسبت سهم‌الشرکه یک معلم از یک میلیون و 600 هزار عضو، نسبت سهم فرد مشخص می‌شود و به نسبت 10 درصد دارایی، تعدادی سهام از شرکت بورسی به فرد می‌دهیم؛ البته هر فردی به اندازه جریان مالی که با صندوق داشته است، از سهام بهره می‌برد و ممکن است فردی 10 برگه و فرد دیگری 50 برگه سهام دریافت کند.

 

نجف‌پور کردی بیان کرد: در این شرایط نسبت دارایی و سهام قابل واگذاری برای فرهنگیان بازنشسته مشخص می‌شود و کیفیت شرکت در حال واگذاری مهم است که شرکت‌های بورسی و پتروشیمی در آن است.

 

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درباره شکل ارائه این سهام به فرهنگیان عنوان کرد: در گذشته شکل تقدیم سنتی بود، اما اکنون سیستمی را کاملاً ایمن و با اطمینان بالا از جنس صددرصدی در سامانه بزرگ فرهنگیان طراحی کرده‌ایم.

 

وی افزود: فرهنگیان با مراجعه به این سامانه می‌توانند برگه سهام خودشان را در آینده پرینت بگیرند و سهم خود را بدانند.

 

نجف‌پور همچنین درباره تعیین تکلیف اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان و ایراد مجلس به آن گفت: موضوع مورد نظر مجلس درباره تعیین تکلیف اساسنامه صندوق ذخیره بود، ما به عنوان صندوق از بعد خودمان موضوع را تعیین تکلیف کردیم و از منظر صندوق و وزارت آموزش و پرورش کار در سطح دولت تمام شد.

 

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: اکنون به چارچوب فعلی صحه‌گذاری شد و نمایندگان مجلس می‌گویند کاری را که انجام داده‌اید، اعلام کنید تا در مجلس تأیید شود.

 

نجف‌پور کردی یادآورشد: باید بین مجلس و دولت تعاملی ایجاد شود و به جمع‌بندی برسیم که آیا آن چیزی که تا به امروز در سطح دولت کار و تأیید شده است نیاز است به مجلس برود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار