قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

انهدام ۶۰ خودروی زرهی صهیونیست‌ها طی ۷۲ ساعت گذشته

انهدام ۶۰ خودروی زرهی صهیونیست‌ها طی ۷۲ ساعت گذشته سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) اعلام کرد که رزمندگان القسام طی ۷۲ ساعت گذشته، ۶۰ خودروی زرهی و نظامی ارتش صهیونیستی از جمله ۱۰ نفربر را منهدم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوعبیده سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) دوشنبه شب در سخنانی گفت که همچنان درگیری‌های شدید با نیرو‌های دشمن در چند محور در نوار غزه ادامه دارد.

وی تصریح کرد، مجاهدان القسام طی سه روز اخیر چندین عملیات منحصر به فرد در سه روز گذشته اجرا و تعداد زیادی از نظامیان صهیونیست را کشته و یا زخمی کردند.

سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام ادامه داد: شنبه گذشته برای نیرو‌های پیاده دشمن در جنوب غرب شهر غزه کمین کردیم. مجاهدان ما صدای فریاد و کمک خواهی نظامیان اسرائیلی را می‌شنوند.

وی تأکید کرد، در ۷۲ سال گذشته، ۶۰ خودروی زرهی ارتش رژیم صهیونیستی (تانک، نفربر و بولدوزر) منهدم شد که ۱۰ خودروی منهدم شده نفربر بوده است.

سخنگوی شاخه نظامی حماس تأکید کرد که هدف دشمن صهیونیستی در این جنگ نابودی و قتل و کشتار غیرنظامیان است و حملات هیستریک و جنون آمیز دشمن ثابت می‌کند که امیدی به پیروزی ندارد.

ابوعبیده اضافه کرد: دشمن شکست خواهد خورد و نخواهد توانست عزم و اراده ما را در هم شکند. کشتار‌های دشمن در غزه سرآغاز نابودی آن خواهد بود.

وی اعلام کرد که ۲۵ نفر از نیرو‌های کماندوی قسام نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی را در بیمارستان رنتیسی مورد حمله قرار داده و یک تانک و یک نفربر را منهدم و ۴ نظامی را به قتل رساندند.

سخنگوی شاخه نظامی حماس تصریح کرد که در حمله به نیرو‌های مخفی شده دشمن در بیمارستان رنتیسی یکی از مجاهدانمان به شهادت رسید.

وی همچنین گفت که القسام از فاصله صفر ۴ نظامی صهیونیستی را هنگام پیاده شدن از یک نفربر در نزدیکی بیمارستان رنتیسی به قتل رساندند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار